Υπουργείο Παιδείας: Καταγραφή λειτουργικών κενών μέχρι 10 Νοεμβρίου

Μέχρι και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου του 2023 ζητάει το υπουργείο Παιδείας να καταγραφούν τα λειτουργικά κενά στα σχολεία από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να προχωρήσει σε προσλήψεις  αναπληρωτών  γενικής αγωγής.

Το έγγραφο του υπουργείου Παιδείας

Καταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Προκειμένου οι Υπηρεσίες μας να δρομολογήσουν τις περαιτέρω ενέργειές τους αναφορικά με τη διενέργεια προσλήψεων αναπληρωτών εκπ/κών για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών Γενικής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, παρακαλούμε όπως επισπεύσετε την ενημέρωση στο Ολοκληρωμένο Πηροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σπς (ΟΠΣΥΔ) των αναλήψεων υπηρεσίας των προσληφθέντων αναπληρωτών εκπαιδευτικών της προηγούμενης Φάσης και προβείτε στην ηλεκτρονική καταχώριση απευθείας στο ΟΠΣΥΔ, των λειτουργικών κενών.

• των σχολικών μονάδων Γενικής Εκπ/σης, σε αριθμό Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών,

• των ΔΥΕΠ σε αριθμό Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών,

• των Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ.) I και II Ζ.Ε.Π. σε αριθμό Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών και

• των τμημάτων εναλλακτικής ενισχυτικής διδασκαλίας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ» (Μ.Ν.Α.Ε.), εν αναμονή της έκδοσης της σχετικής απόφασης, σε αριθμό Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών, των περιοχών αρμοδιότητάς σας.

Επισημαίνεται ότι το ΟΠΣΥΔ θα είναι διαθέσιμο για την καταχώριση των σχετικών στοιχείων από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από την Τετάρτη 8/11/2023 έως και την Πέμπτη 9/11/2023, προκειμένου στη συνέχεια οι οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία απαρέγκλιτα μέχρι και την Παρασκευή 10/11/2023. Στην παρούσα φάση δεν καταχωρίζονται λειτουργικά κενά του Έτους Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. για την Β/θμια Εκπ/ση

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α/ΘΜΙΑΣ, Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.