ΙΕΠ- Τ.Π.Ε.: Επικαιροποιημένες οδηγίες διαχείρισης της ύλης Δημοτικού και Γυμνασίου

Επικαιροποίηση οδηγιών διαχείρισης της ύλης για τo μάθημα «Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.)» Δημοτικού, και για το μάθημα «Πληροφορική» Ημερησίου  και Εσπερινού Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2020-2021»

Τη διδακτέα ύλη, το διδακτικό υλικό και οδηγίες για τη διδασκαλία του μαθήματος Τ.Π.Ε – Πληροφορικής του Δημοτικού σχολείου και των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων των ημερήσιων και εσπερινών Γυμνασίων για το σχ. έτος 2020- 2021, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το ΙΕΠ.

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Πράξη 10/25-02-2021 του Δ.Σ.) σας αποστέλλουμε Επικαιροποιημένες οδηγίες διαχείρισης της ύλης για το μάθημα «Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.)» Δημοτικού και του μαθήματος «Πληροφορική»  Ημερησίου και  Εσπερινού Γυμνασίου  για το σχολικό έτος 2020-2021, οι οποίες αφορούν:

α) στην Επικαιροποίηση του συνδέσμου που αντιστοιχεί στο Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου (https://saferinternet4kids.gr/ αντί του https://www.saferinternet.gr/)

β) Η ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π. έχει ενημερωθεί ώστε να συμπεριλαμβάνει τις οδηγίες για τη διδασκαλία του μαθήματος «Πληροφορική» του Ημερησίου Γυμνασίου και του μαθήματος «Πληροφορική» του Εσπερινού Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2020-2021 και

γ) στη μετατροπή των οδηγιών διαχείρισης της ύλης του μαθήματος «Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.)» Δημοτικού σε πιο ευανάγνωστη μορφή (landscape) και την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π.

Οι οδηγίες για τα ημερήσια Γυμνάσια είναι διαθέσιμες, εδώ.

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.