Σχολεία της Εύβοιας επισκέφτηκε η Νίκη Κεραμέως

Πρώτη μέρα επαναλειτουργίας δια ζώσης των σχολείων και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επισκέφθηκε Δημοτικά και Γυμνάσια στην Αυλίδα και την Χαλκίδα. 

Η κα Κεραμέως συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, αλλά και μαθητές  για τα self test και την αναγκαιότητά τους, για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό αλλά και για τα νέα μαθήματα τα οποία θα εισαχθούν στα σχολεία από τη νέα χρονιά.

Το μήνυμα που έγραψε η υπουργός Παιδείας στο instagram:

«Συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων με μαθητές και εκπαιδευτικούς, παιχνίδι και χάντμπολ με τους μικρότερούς μας μαθητές: σήμερα κατά την επίσκεψή μου σε Δημοτικά και Γυμνάσια σχολεία στην Αυλίδα και τη Χαλκίδα. Το κουδούνι ξαναχτύπησε σε όλα τα σχολεία της χώρας μας! Από σήμερα, μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων βρέθηκαν και πάλι με τους φίλους τους και τους εκπαιδευτικούς τους. Μια μέρα χαράς και αισιοδοξίας που μας φέρνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα. Με ασφάλεια, μέτρα προστασίας και self – test για όλους, οι μαθητές μας, μικροί και μεγάλοι, οι εκπαιδευτικοί μας, τα μέλη διοικητικού και λοιπού προσωπικού, δείχνουν για άλλη μια φορά το δρόμο στην προσαρμοστικότητα, την υποδειγματική τήρηση των μέτρων, την υπευθυνότητα, την αλληλεγγύη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους! Καλή αρχή!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki K. Kerameus (@nkerameus)

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.