Σκάνδαλο υποκλοπών: Παρακολουθούσαν και τη Νίκη Κεραμέως;

Το όνομα της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως “φιγουράρει” στον νέo κατάλογο που δημοσιεύει η εφημερίδα Documentο, με ονόματα υπουργών, βουλευτών και παρουσιαστών που φέρονται να παρακολουθούνταν από το Predator.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του DOCUMENTO, το οποίο δημοσιεύεται σήμερα Κυριακή, στη νέα λίστα των προσώπων που παρακολουθούνταν περιλαμβάνονται τα ονόματα των:

  • του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου,
  • του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου,
  • της υπ. Παιδείας Νίκης Κεραμέως,
  • της εισαγγελέως της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου,
  • του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ Μιχάκη Καραμαλάκη
  • του Μένιου Φουρθιώτη και συνεργάτιδάς του



Για το θέμα η υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε:

Διάβασα το δημοσίευμα που είχε το όνομα μου και με αφορούσε, και δεν είδα κανένα στοιχείο. Δεν πιστεύω ότι με παρακολουθούσε η κυβέρνηση και δεν έχω την παραμικρή ένδειξη ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο. Είναι η Τρίτη εβδομάδα που έχουμε δημοσιεύματα με ολόκληρες λίστες, με μία συκοφαντία κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και είναι η 3η βδομάδα που δεν έχουμε κανένα στοιχείο.

Ελευθερία του τύπου έχουμε, ο καθένας γράφει ό,τι θέλει, είναι όμως αδιανόητο να κατηγορείται ο πρωθυπουργός ης χώρας, με μία τέτοια κατηγορία και εδώ και 3 βδομάδες να μην έχουμε το παραμικρό στοιχείο τεκμηρίωσης.

Δείτε καλά τη λίστα. Η Λίστα αυτή έχει συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, έχει τους υπουργούς του, έχει τους στενότερους συνεργάτες του, δεν έχει όμως αντιπάλους εξουσίας. Δεν έχω την παραμικρή ένδειξη ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε.

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

edweek.gr
Επισκόπηση Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε εμείς και οι συνεργάτες μας να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούνται λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή χρησιμοποιούνται για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν σε ολόκληρο το διαδίκτυο.