Σχολικά βιβλία: Ξεκινά 21 Ιουνίου η διανομή στα Γυμνάσια (Εγκύκλιος)

Σχολικά βιβλία: Από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 θα διανεμηθούν τα σχολικά βιβλία των τριών τάξεων του Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2021-22.

Σύμφωνα με εγκύκλιο προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία, θα πρέπει τα στοιχεία επικοινωνίας των διευθυντών των σχολικών μονάδων να δοθούν στο ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ ούτως ώστε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία να ορίζεται η ακριβής ημερομηνία παράδοσης των διδακτικών βιβλίων.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των διευθυντών των σχολικών μονάδων θα τα συγκεντρώσουν οι εκάστοτε Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η κατάσταση με τα στοιχεία θα πρέπει να κοινοποιηθεί ηλεκτρονικά σε excel το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Διευκρινίζεται πως τα παραπάνω αφορούν μόνο τις σχολικές μονάδες που κατά την Κύρια Διανομή παραλαμβάνουν απευθείας από το ΙΤΥΕ Διόφαντος και όχι μέσω Κέντρων Διανομής.

Σημειώνεται επίσης ότι ο χρόνος διανομής ενδέχεται να παραταθεί κατά μία εβδομάδα, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης.

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.