Ψηφιακό Σχολείο: Aνανέωση και αναβάθμιση κεντρικής πύλης

H oμάδα σχεδίασης, ανάπτυξης και υποστήριξης των υπηρεσιών «Ψηφιακού Σχολείου» ενημερώνει για την ανανέωση και αναβάθμιση της κεντρικής πύλης του Ψηφιακού Σχολείου dschool.edu.gr

Με νέα, σύγχρονη σχεδίαση, παρέχει συγκεντρωμένες και οργανωμένες όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες του Ψηφιακού Σχολείου του ΥΠΑΙΘ για το Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παλιές και νέες!

Μεταβείτε από την κεντρική πύλη https://dschool.edu.gr με ένα κλικ:

  • σε καθένα από τα επτά (7) ψηφιακά Αποθετήρια Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πόρων «Φωτόδεντρο»! Αναζητήστε μαθησιακά αντικείμενα σε κάποιο από τα γνωστά σας αποθετήρια ή ανακαλύψτε το νέο αποθετήριο, Φωτόδεντρο Εκπαιδευτικά Σενάρια!
  • στην Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα e-me ή και, απ’ ευθείας, στις βασικές υπηρεσίες της (κυψέλες, αρχεία, e-me content, e-me assignments, e-me blogs, e-portfolio)!
  • στην ψηφιακή βιβλιοθήκη «Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία» ebooks.edu.gr!
  • στον Εθνικό Συσσωρευτή Εκπαιδευτικού Περιεχομένου ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ, αλλά και στον συσσωρευτή πολιτισμικών εκπαιδευτικών πόρων ή στους μικρότοπους για το Δημοτικό και τα Αγγλικά!
  • στο Οnline Παρατηρητήριο αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού και σε άλλες υπηρεσίες, όπως το «Φωτόδεντρο Σφραγίδες Ποιότητας», το «Φωτόδεντρο SaaS» και την Εθνική Υπηρεσία Συσσώρευσης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου!
  • στην πλατφόρμα mooc.edu.gr, με τα Μαζικά Ανοιχτά Διαδικτυακά Μαθήματα (MOOCs)!

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πρόσφατα νέα για τις υπηρεσίες του Ψηφιακού Σχολείου και, ακόμη, βρείτε παρουσιάσεις, βίντεο, άρθρα και δημοσιεύσεις για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες!

H κεντρική πύλη και όλες οι υπηρεσίες του Ψηφιακού Σχολείου σχεδιάστηκαν, αναπτύχθηκαν και συντηρούνται από το ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ στο πλαίσιο έργων ΕΣΠΑ ( «Ψηφιακό Σχολείο Ι», ΕΣΠΑ 2007-2013 και «Ψηφιακό Σχολείο ΙΙ», ΕΣΠΑ 2014-2020) και άλλων έργων του ΥΠΑΙΘ.

Ομάδα σχεδίασης, ανάπτυξης και υποστήριξης των υπηρεσιών «Ψηφιακού Σχολείου»

ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ», Διεύθυνση Στρατηγικής και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού (ΔΙΣ)

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.