Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια: Τα ονόματα των μελών

Με αποφάσεις της Υπουργού Παιδείας συγκροτήθηκαν τα τέσσερα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια που θα επιλέξουν του νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης

Συγκρότηση του Α΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 1. Σιασιάκος Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Α.Σ.Ε.Π., ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Οικονόμου Κωνσταντίνο, Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π.
 2. Κουτούζης Εμμανουήλ, μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Α.Π., ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Αργυροπούλου Αικατερίνη, μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Κ.Π.Α.
 3. Καλδή Σταυρούλα, μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Καλογήρου Γεωργία, μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Κ.Π.Α.
 4. Φουντοπούλου Μαρία-Ζωή, μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Κ.Π.Α., ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Φωτεινό Δημήτριο, μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Κ.Π.Α.
 5. Δασκαλογιάννης Γεώργιος, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγραμμάτων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υ.ΠΑΙ.Θ., ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Μπενιάτα Ελένη, Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας

Συγκρότηση του Β΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 1. Μαυρομούστακου Ήβη-Αγγελική, Σύμβουλος Α.Σ.Ε.Π., ως Πρόεδρος, με αναπληρώτριά της την Λαχάνου Ευαγγελία, Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π.
 2. Παπακωνσταντίνου Γεώργιος, μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Κ.Π.Α., ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Μιχάλη Αθανάσιο, μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Κ.Π.Α.
 3. Ανδρεαδάκης Νικόλαος, μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Μαμούρα Μαρία , μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Κ.Π.Α.
 4. Μαγουλά Ευγενία, μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Κ.Π.Α. , ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Παναγιωτόπουλο Γεώργιο, μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Πατρών.
 5. Παπαδανιήλ Μαρία, Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Οικονομόπουλο Δημήτριο, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Συγκρότηση του Γ΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 1. Σακέλλης Ιωάννης, Σύμβουλος Α.Σ.Ε.Π., ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Διέλλα Γεώργιο, Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π.
 2. Αναστασίου Σοφία, μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Παρθένη Χρήστο, μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Κ.Π.Α.
 3. Σταμάτης Παναγιώτης, μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Καλαμάκη Διονύσιο, μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Κ.Π.Α.
 4. Σακελλαρίου Μαρία, μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Παπακωνσταντίνου Αντιγόνη-Άλμπα, μέλος Δ.Ε.Π. του Ε.Κ.Π.Α.
 5. Πασσάς Παναγιώτης, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Ευρωπαϊκών Θεμάτων Παιδείας Ομογενών Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ., ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Μαρούγκα Καλομοίρα, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακών Συστημάτων Υποδομών και Εξετάσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Συγκρότηση του Δ΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Συγκροτούμε το Δ΄ Περιφερειακό Συμβούλιο Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως εξής:

 1. Ρέπα Βασιλική, Σύμβουλος Α.Σ.Ε.Π., ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή της τον Δραγώνα Γεράσιμο, Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π.
 2. Ιορδανίδης Γεώργιος, μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Γιαννακουδάκη Παναγιώτη , μέλος Δ.Ε.Π. του Α.Π.Θ.
 3. Μητροπούλου Βασιλική, μέλος Δ.Ε.Π. του Α.Π.Θ., ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Τσορμπατζούδη Χαράλαμπο, μέλος Δ.Ε.Π. του Α.Π.Θ.
 4. Μπίκος Κωνσταντίνος, μέλος Δ.Ε.Π. του Α.Π.Θ., ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Νικολάου Σουζάννα – Μαρία, μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
 5. Τσαχαλάς Κωνσταντίνος, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ., ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Χρήστου Ιωάννα, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υ.ΠΑΙ.Θ

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

   Ακολούθησε το edweek.gr στο Google News
Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.