Νέο ΔΣ στην Ένωση Εκπαιδευτικών Πολιτικών, Αρχιτεκτόνων, Τοπογράφων Μηχανικών – ΠΕ81

Συγκρότηση νέου ΔΣ στην Ένωση Εκπαιδευτικών Πολιτικών, Αρχιτεκτόνων, Τοπογράφων Μηχανικών – ΠΕ81 (Ε.Ε.Π.Α.Τ.Μ.)

Ένωση Εκπαιδευτικών Πολιτικών, Αρχιτεκτόνων, Τοπογράφων Μηχανικών – ΠΕ81 (Ε.Ε.Π.Α.Τ.Μ.) είναι η επιστημονική ένωση που εκπροσωπεί έναν πολυπληθή κλάδο στον χώρο της εκπαίδευσης, με σημαντικό ρόλο τόσο στην γενική όσο και στην επαγγελματική εκπαίδευση.

Μέσα σε ένα κατά βάση λογοκεντρικό – θεωρητικό εκπαιδευτικό σύστημα, οι μηχανικοί μπορούν να συνδέσουν τη θεωρία με την πράξη, την επιστήμη με την τεχνική και να προσφέρουν την Παιδεία της Χωρικής Αντίληψης, η οποία οδηγεί σε μια σφαιρική εποπτεία του κόσμου και αναπτύσσει τον σεβασμό στον τόπο, τη φύση και τους φυσικούς πόρους, τον πλανήτη, τη ζωή.

Η Ε.Ε.Π.Α.Τ.Μ. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της, η σύνθεση του οποίου είναι:

Πρόεδρος:  Ελένη Λεουνάκη

Αντιπρόεδρος:  Βασίλειος  Αποστολίδης

Γεν. Γραμματέας:  Μαρία Μανουρά

Ταμίας:  Λάμπρος Τσιρογιάννης

Οργανωτική Γραμματέας:  Ολυμπία Κεχαγιά

Υπεύθυνος Επιστημονικών Θεμάτων: Δημήτριος Καββαδίας

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων:  Γεωργία Βαλωμένου

Στους βασικούς σκοπούς της Ένωσης συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, η αναγκαία σύνδεση των γνωστικών αντικειμένων του κλάδου με τη γενική εκπαίδευση, ο χωρικός εγγραμματισμός του μαθητικού πληθυσμού, η ενσωμάτωση και η μεταφορά πρακτικών για την αειφόρο ανάπτυξη στην εκπαίδευση, η επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών του κλάδου και η συμβολή στην ανάπτυξη της τεχνικής – επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Η Ε.Ε.Π.Α.Τ.Μ. είναι πρόθυμη να συμβάλλει, με την γνώση και την εμπειρία των μελών της, σε κάθε προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής που αφορά στην αναμόρφωση και βελτίωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ιδίως της τεχνικής και της επαγγελματικής εκπαίδευσης που άπτεται των αντικειμένων του κλάδου.

Καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας ΠΕ81 να γίνουν μέλη της Ένωσης και να συμβάλλουν ενεργά στις δράσεις της.

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.