Νέα αναβάθμιση στο Webex Meetings και προσθήκη χαρακτηριστικού Moderated Unmute Mode

Σας ενημερώσουμε ότι με την τελευταία αναβάθμιση της Cisco ενεργοποιήθηκε ξανά η δυνατότητα στο Webex Meetings να μπορεί ο host να κάνει unmute οποιοδήποτε συμμετέχοντα (participant) χωρίς να εμφανίζεται προειδοποιητικό μήνυμα στον participant.

Αυτό είχε ζητηθεί ιδιαίτερα από εκπαιδευτικούς μικρών τάξεων οι οποίοι είχαν πρόβλημα όταν έδιναν το λόγο σε μικρούς μαθητές. Οι μικροί μαθητές θα έπρεπε να πατήσουν αποδοχή στο να ανοίξει το μικρόφωνό τους και έτσι πολλές φορές χρειαζόταν ο κηδεμόνας να είναι εκεί και να πατήσει την αποδοχή. Με τη νέα έκδοση του webex το πρόβλημα αυτό λύθηκε. Ο εκπαιδευτικός μπορεί να κάνει unmute οποιοδήποτε μαθητή χωρίς καμία προειδοποίηση να εμφανίζεται στο μαθητή.

Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ενεργοποιημένο για όλους και ονομάζεται Moderated Unmute Mode.

Επίσης υπάρχει και μία ένδειξη πάνω αριστερά ότι το Meeting είναι σε Moderated unmute mode για να το γνωρίζουν και οι participants.

Για το λόγο αυτό η εφαρμογή του webex θα πρέπει να είναι ενημερωμένη ή να έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση.

Ανοίγοντας την εφαρμογή αν στο πάνω μέρος δείτε την ένδειξη update θα πρέπει να πατήσετε εκεί ώστε να εγκατασταθεί η νέα έκδοση. Δείτε την εικόνα που ακολουθεί η ένδειξη update αν υπάρχει θα είναι στο κόκκινο πλαίσιο.

Το χαρακτηριστικό αυτό μπορείτε να το απενεργοποιήσετε και να ενημερώνει τους μαθητές η εφαρμογή αν ο εκπαιδευτικός κάνει unmute το μικρόφωνο, από το προσωπικό σας δωμάτιο.

Πηγαίνετε αριστερά στο μενού στο Preferenses, επιλέγετε My Personal Room και αποεπιλέγετε Allow the host and cohosts to unmute participants (Moderated unmute mode)

Ενημερώστε σχετικά τους μαθητές/συμμετέχοντες σε περιπτώσεις αλλαγών των ρυθμίσεων.

Πηγή: sch.gr

Διαβάστε όλες τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

             

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.