Κόπτσης: Ορισμός ενός υπεύθυνου ανά σχολική μονάδα για την εξυπηρέτηση του έργου Σύξευξις ΙΙ

Το κάθε σχολείο να ορίσει έναν εκπαιδευτικό υπεύθυνο προκειμένου να παρέχει πρόσβαση στα συνεργεία του ανάδοχου του έργου Σύζευξις ΙΙ, τονίζεται σε εγκύκλιο που υπογράφει ο  ο γ.γ. του ΥΠΑΙΘ κ. Αλέξανδρος Κόπτσης.

Το κάθε σχολείο θα ενημερωθεί εγκαίρως από τον ανάδοχο και τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, με ακρίβεια ως προς την ημέρα και ώρα παρουσίας των αρμόδιων υπαλλήλων του αναδόχου, στην κάθε σχολική μονάδα. Για τον λόγο αυτό να οριστεί ένας εκπαιδευτικός υπεύθυνος προκειμένου να παρέχει πρόσβαση στα συνεργεία του ανάδοχου του έργου Σύζευξις ΙΙ.

Το έγγραφο

Σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο Σύξευξις ΙΙ, το οποίο ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και το οποίο έχει ως στόχο να αναβαθμίσει ψηφιακά τις ταχύτητες πρόσβασης των σχολικών μονάδων της χώρας στο διαδίκτυο, τον τηλεφωνικό εξοπλισμό τους, καθώς και τις υποδομές καλωδίωσης, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο, απαιτείται ο ορισμός ενός υπευθύνου ανά σχολική μονάδα, ώστε να παρέχει πρόσβαση στα συνεργεία του ανάδοχου του έργου Σύζευξις ΙΙ για την επιτόπια αυτοψία/υλοποίηση.

Το κάθε σχολείο θα ενημερωθεί εγκαίρως από τον ανάδοχο και τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, με ακρίβεια ως προς την ημέρα και ώρα παρουσίας των αρμόδιων υπαλλήλων του αναδόχου, στην κάθε σχολική μονάδα. Οι υπάλληλοι των αναδόχων θα είναι εφοδιασμένοι με άδεια εισόδου και θα πρέπει να τηρούνται όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του covid-19 και των παραλλαγών του.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Δ/νσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, όταν ενημερωθούν από τον ανάδοχο του έργου, να ενημερώσουν εγκαίρως με τη σειρά τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων ευθύνης τους, ώστε να επιτευχθεί όσον το δυνατόν ομαλότερα η υλοποίηση του έργου, η οποία είναι υψίστης προτεραιότητας, από τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.