Ν. Κεραμέως: Αξιολόγηση, Αυτονομία, Επιμόρφωση το δόγμα του 4ου Άξονα πολιτικής ΥΠΑΙΘ

«Αξιολόγηση, Αυτονομία και Επιμόρφωση παντού», είναι το δόγμα ενός από τους πέντε άξονες της εκπαιδευτικής πολιτικής του ΥΠΑΙΘ, τον οποίο δημοσιοποιεί η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

«Στοχεύουμε ψηλότερα, μπορούμε καλύτερα» Άξονας 4: Αξιολόγηση, Αυτονομία, Επιμόρφωση παντού.

Ενδυναμώνουμε τους εκπαιδευτικούς μας, τους στηρίζουμε και αναβαθμίζουμε το επίπεδο της εκπαίδευσης στη χώρα, με λογοδοσία και διαφάνεια», αναφέρει η υπουργός στη δημοσίευσή της.

Οι 5 άξονες της εκπαιδευτικής πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας

18 μήνες τώρα δουλεύουμε εντατικά, με προσήλωση, δημιουργικότητα και όραμα για τον σχεδιασμό και υλοποίηση μιας σειράς μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία που βάζουν πρώτα τα παιδιά μας, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους σπουδαστές, το μέλλον τους. Χτίζοντας από κάτω προς τα πάνω, από τις βάσεις του οικοδομήματος, για να δώσουμε περισσότερα και καλύτερα εφόδια στους νέους μας.

Είναι μια προσπάθεια συλλογική, για την ευόδωση της οποίας κάθε εκπαιδευτικός, από κάθε δομή και βαθμίδα, συμβάλλει καθοριστικά, υπερβάλλει εαυτόν.

Ευχαριστώ θερμά τους εκπαιδευτικούς μας και τα στελέχη εκπαίδευσης, τους Υφυπουργούς, τους Γενικούς Γραμματείς, τους υπαλλήλους και συνεργάτες στο Υπουργείο, για τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση στο στόχο και την αμέριστη προσφορά τους. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. #ΣτηνΠράξη #proxorame

Νίκη Κεραμέως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.