Καθυστέρηση κατάταξης σε ΜΚ νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Επιστολή διαμαρτυρίας νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής για παραμονή στα κατώτερα μισθολογικά κλιμάκια λόγω έλλειψης προσωπικού και κορωνοϊού.

Την αγανάκτησή τους εκφράζουν προς τη ΔΔΕ Δ΄ Αθήνας και τις υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής, καθώς παραμένουν στα κατώτερα μισθολογικά κλιμάκια.

Αναλυτικά:

Έκπληξη και αγανάκτηση σε μας τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής προκαλεί το γεγονός της καθυστέρησης της κατάταξης μας σε ανάλογα μισθολογικά κλιμάκια από τη ΔΔΕ Δ Αθήνας  από την ημερομηνία διορισμού μας 19-8-2020 (ΦEK 1289 ,τ Γ΄/19-8-2020).

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως πολύ περισσότερο  όταν σε άλλες ΔΔΕ έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία εδώ και  καιρό αλλά και η ανάλογη  διαδικασία από τη ΔΔΕ Δ ΑΘΉΝΑΣ για τους αναπληρωτές. Κατανοούμε οποιαδήποτε αδυναμία λόγω έλλειψης προσωπικού και κορωνοϊού αλλά θα πρέπει και η ΔΔΕ Δ Αθήνας να κατανοήσει ότι και εμείς αδυνατούμε να καλύψουμε τα οικογενειακά μας έξοδα με το ποσό που αντιστοιχεί στο ΜΚ1 (737 ευρώ) .

Επιφυλασσόμαστε για κάθε παραπέρα νόμιμη ενέργεια.

(Σημείωση: Τα στοιχεία των υπογραφόμενων εκπαιδευτικών είναι στη διάθεση του edweek.gr)

Διαβάστε όλες τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

             

 

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.