ΙΕΠ: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε θέσεις επιστημονικού προσωπικού

Πρόσκληση Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) για κάλυψη θέσεων επιστημονικού προσωπικού σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα, με αποσπάσεις εκπαιδευτικών.

Το ΙΕΠ καλεί όσους/ες εκπαιδευτικούς έχουν τα τυπικά προσόντα, όπως περιγράφονται παρακάτω, να καταθέσουν σχετική αίτηση απόσπασης.  Σημειώνεται ότι οι αποδοχές του αποσπασμένου προσωπικού στο ΙΕΠ βαρύνουν και καταβάλλονται από την οργανική του θέση. Η διάρκεια της απόσπασης στο ΙΕΠ είναι τετραετής. Η έδρα του ΙΕΠ και συνεπώς και ο τόπος εργασίας του αποσπασμένου προσωπικού είναι η Αθήνα (Αν. Τσόχα 36, 11521). Επισημαίνεται ότι το Προσωπικό του ΙΕΠ, σύμφωνα με τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας του ΙΕΠ, «υποχρεούται στην τήρηση σαραντάωρου ωραρίου εργασίας ανά εβδομάδα …».

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά από τις 10/07/2023 και ώρα 13:00 έως τις 21/07/2023 και ώρα 13:00.

Περιγραφή θέσεων και κριτηρίων επιλογής

Ο προσδιορισμός των θέσεων και το γνωστικό αντικείμενο της κάθε θέσης προσδιορίζεται ως εξής:

Επισημαίνεται ότι ο συνολικός αριθμός των θέσεων που θα καλυφθούν είναι έως 7 Σύμβουλοι Α΄ και έως 9 Σύμβουλοι Β΄.  

Για τις θέσεις υπ’ αριθμ. 3-10 του παραπάνω πίνακα, οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη θέση Συμβούλου Α ή/και Β. Εφόσον υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων που ικανοποιούν τα κριτήρια της παρούσας Πρόσκλησης, είναι στη απόλυτη διακριτική ευχέρεια και κρίση του ΙΕΠ να καθορίζει σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες του φορέα την κατανομή και επιλογή ή μη των υποψήφιων είτε σε θέση Συμβούλου Α’ είτε Συμβούλου Β’, ώστε να καλυφθεί ο απαιτούμενος αριθμός Συμβούλων, χωρίς να υπερβεί τους 7 Συμβούλους Α’ και τους 9 Συμβούλους Β΄.

Επιπλέον, για τις θέσεις ΠΕ04 (01, 02, 04, 05 – ΦΥΣΙΚΩΝ, ΧΗΜΙΚΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΩΝ, ΓΕΩΛΟΓΩΝ) (υπ’ αριθ. 4 του πίνακα), η επιλογή των υποψηφίων είναι στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια και κρίση του ΙΕΠ με επιπρόσθετο κριτήριο την κάλυψη, κατά το δυνατόν, των υπηρεσιακών αναγκών του φορέα στις επιμέρους ειδικότητες.

Πρόσκληση
Υποβολή αίτησης εδώ

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.