Γυμνάσιο Ε.Α.Ε: Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης μαθημάτων

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης των μαθημάτων Γυμνασίου Ε.Α.Ε., εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Πατήστε, αντίστοιχα, για να ανοίξετε τις οδηγίες

Οδηγίες Διαφοροποίησης της Διδασκαλίας στα Μαθήματα Γυμνασίων ΕΑΕ

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας των Α’, Β’, και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Αρχαία Ελλνική Γλώσσα Γραμματεία Α-Β-Γ Γυμνσίου 2023_2024< /strong>

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Βιολογίας των Α’, Β’, και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Γεωλογίας – Γεωγραφίας των Α’ και Β’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος των Θρησκευτικών των Α’, Β’, και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Ιστορίας των Α’, Β’, και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.»

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος των Μαθηματικών των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του διδακτικού αντικειμένου/μαθήματος «Πολιτισμός και Δραστηριότητες (Μουσική – Καλλιτεχνικά) » των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Ξένης Γλώσσας των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας της Α’ τάξης του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Πληροφορικής των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Τεχνολογίας των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Φυσικής των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

Οδηγίες για τη διδασκαλία και τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Χημείας των Β’ και Γ’ Τάξεων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε.

ΔΔΕ Ηρακλείου

Για το σχεδιασμό της διδασκαλίας και γενικότερα την υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου προτείνεται η αξιοποίηση του προσβάσιμου εκπαιδευτικού υλικού και των προσαρμοσμένων σχολικών εγχειριδίων που έχουν αναπτυχθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (διατίθενται και έντυπα στο σχολείο κατόπιν παραγγελίας από το ΙΤΥΕ_ΔΙΟΦΑΝΤΟ κάνοντας χρήση των κωδικών του σχολείου) καθώς και των οδηγών εκπαιδευτικού για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία, των οδηγών διαφοροποίησης της διδασκαλίας για κάθε αναπηρία, των λογισμικών και των καλών πρακτικών  που είναι δωρεάν διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής  http://www.prosvasimo.iep.edu.gr/el/ .

Επιπροσθέτως, προσφέρονται δωρεάν και ανοιχτά διαδικτυακά μαθήματα για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΙΕΠ iepx ( https://iepx.iep.edu.gr )

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.