ΦΕΚ: Συγκρότηση επιτροπής για τον σχολικό εκφοβισμό

Συγκροτήθηκε επιτροπή για την πρόληψη, αποτροπή και αντιμετώπιση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού με απόφαση της Υφ. Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη

  • Το ΦΕΚ είναι διαθέσιμο, εδώ.

Σύσταση και συγκρότηση Επιτροπής για την πρόληψη, αποτροπή και αντιμετώπιση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού.

1. Συστήνεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Επιτροπή για την πρόληψη, αποτροπή και αντιμετώπιση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού.

2. Η Επιτροπή, για την εκπλήρωση των σκοπών της, εισηγείται στον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων για θέματα, τα οποία αφορούν στη λήψη αποφάσεων σχετικά με δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης, αποτροπής και αντιμετώπισης της σχολικής βίας, του εκφοβισμού και των δικαιωμάτων του παιδιού.

3. Η Επιτροπή προς επιτέλεση του έργου της, θα συνεδριάζει δύο φορές ανά μήνα.

4. Η Επιτροπή για την πρόληψη, αποτροπή και αντιμετώπιση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού συγκροτείται από τον Πρόεδρο και δέκα μέλη, με ισάριθμους αναπληρωτές, ως ακολούθως:

α. Πρόεδρο της Επιτροπής τη Ζαχαράκη Σοφία, Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με αναπληρώτρια την Γκίκα Αναστασία, Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, β. τακτικό μέλος τη Βούλτεψη Σοφία, με αναπληρωτή της τον Ντούγκα Αναστάσιο, από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, γ. τακτικό μέλος την Τζούφη Μερόπη, με αναπληρώτριά της τη Σκούφα Ελισάβετ, από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, δ. τακτικό μέλος την Κεφαλίδου Χαρά, με αναπληρωτή της τον Βεντήρη Παρασκευά, από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ, ε. τακτικό μέλος τον Δελή Ιωάννη, με αναπληρωτή του τον Ιωαννίδη Κυριάκο, από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ, στ. τακτικό μέλος τον Γραμμένο Βασίλειο, με αναπληρωτή του τον Φωτόπουλο Στέλιο, από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ζ. τακτικό μέλος την Αδαμοπούλου Αγγελική-Ναταλία, με αναπληρωτή της τον Χουλιάρα Κωνσταντίνο, από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΜΕΡΑ 25, η. τακτικό μέλος την Κωνσταντοπούλου Φωτεινή, με αναπληρώτριά της τη Διώτη Αμαλία-Ευαγγελία, ως εκπροσώπους από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θ. τακτικό μέλος τον Μακρυγιάννη Κωνσταντίνο, με αναπληρώτριά του τη Χαρίτου Στυλιανή, ως εκπροσώ- πους από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ι. τακτικό μέλος τον Αλεβίζο Στέφανο, με αναπληρωτή του τον Μπουρσινό Δημήτριο, ως εκπροσώπους από το Χαμόγελο του Παιδιού, ια. τακτικό μέλος τη Μωραΐτη Ιωάννα, με αναπληρώτριά της την Καπερώνη Αμαλία, ως εκπροσώπους από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Καραστάθη Βασιλική με αναπληρώτριά της την Παλίλη Κυπαρίσσω, που υπηρετούν στο Γραφείο της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.