Ευχαριστήρια επιστολή Διευθυντή Εκπαίδευσης σε εκπαιδευτικούς και διοικητικό προσωπικό

Ο Διευθυντής εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης Ανδρέας Μαυρίδης σε ανοιχτή επιστολή του προς στους εκπαιδευτικούς και στο διοικητικό προσωπικό της οικείας διεύθυνσης, απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον καθημερινό αγώνα τους να συνεχιστεί όσο το δυνατό πιο απρόσκοπτα η μαθησιακή διαδικασία εν μέσω πανδημίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Στην πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που βιώνει τόσο η κοινωνία μας, όσο και ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα, νιώθω την ανάγκη να απευθύνω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους/ες και κάθε έναν/μία προσωπικά, τους/τις συναδέλφους μου, Διευθυντές/ντριες, Υποδιευθυντές/ντριες Δημοτικών σχολείων, Προϊσταμένους/ες Νηπιαγωγείων, μάχιμους/ες εκπαιδευτικούς, καθώς και τους/τις εργαζόμενους/ες στη Διεύθυνσή μας, για τον αγώνα που καταβάλλουν καθημερινά, προκειμένου να διατηρήσουν το μεγάλο αγαθό της δημόσιας εκπαίδευσης στο επίπεδο που της αξίζει.

Η συμβολή σας στην εύρυθμη και άρτια λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και Υπηρεσιών της Διεύθυνσής μας είναι ανεκτίμητη! Έχετε υπερβάλλει εαυτόν από την αρχή του σχολικού έτους 2020-21, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ακόμα και έπειτα την απόφαση αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Π.Ε., ανταποκριθήκατε στο στοίχημα οι μεν εκπαιδευτικοί της παροχής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στους/στις μαθητές/τριές μας, με σκοπό τη διασφάλιση της εκπαιδευτικής και μαθησιακής διαδικασίας, οι δε υπάλληλοι της Υπηρεσίας της εξασφάλισης της λειτουργίας των τμημάτων μας, δρώντας υποστηρικτικά και συντονιστικά στο τόσο απαιτητικό εγχείρημα παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.

Σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται, νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συνεισφορά όλων σας και σας διαβεβαιώ πως θα βρίσκομαι κοντά στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά, αναγνωρίζοντας το μόχθο και την προσφορά σας. Ένα ΜΠΡΑΒΟ είναι πολύ λίγο…!

Ο Διευθυντής Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης
Ανδρέας Μαυρίδης

* Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.