Επιλογή Στελεχών Εκπαίδευσης: Διαγωνισμός με προϋπολογισμό 230.000 ευρώ για τις συνεντεύξεις

Επιλογή Στελεχών Εκπαίδευσης: 230.000 ευρώ θα κοστίσουν οι υπηρεσίες μαγνητοφώνησης – απομαγνητοφώνησης των συνεντεύξεων των υποψηφίων στελεχών εκπαίδευσης.

Διακήρυξη για ανοικτό διαγωνισμό για τη σύναψη σύμβασης, για την παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης – απομαγνητοφώνησης για τη διαδικασία επιλογής των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ενόψει των επικείμενων διαδικασιών επιλογής των λοιπών στελεχών εκπαίδευσης, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης διακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ (230.000,00€), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% και κριτήριο κατακύρωσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Στις 25 Ιανουαρίου θα γίνε η επιλογή της εταιρείας μετά από ανοικτό διαγωνισμό και η διάρκεια της σύμβασης ορίστηκε από την υπογραφή της μέχρι και τις 31-12-2022.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο Σύστημα ορίζεται η 29η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ ορίζεται η 24η Ιανουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00.

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

   Ακολούθησε το edweek.gr στο Google News
Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.