Εκπαιδευτικοί: Αποσπάσεις σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας – Πώς να κάνετε αίτηση

Ξεκίνησαν σήμερα, 10 Ιουλίου 20213, οι αιτήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου να αποσπαστούν για το σχολικό έτος 2023-24 σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας και τα εκτός έδρας τμήματα αυτών για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Ειδικότερα:

Η  Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας καλεί τους μόνιμους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τους όρους του ν.4763/2020 (Α ́254), της αριθμ. Κ1/84836/13-07-2021 υπουργικής απόφασης (Β ́3394) , να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να αποσπαστούν για το σχολικό έτος 2023-2024 στα παρακάτω Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας και τα εκτός έδρας τμήματα αυτών για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: Πρόσκληση για αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε και Δ.Ε

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, των ειδικοτήτων που αναγράφονται στον πίνακα Γραμματισμοί και ειδικότητες μόνιμων εκπαιδευτικών της παρούσας, με δύο (2) τουλάχιστον χρόνια εκπαιδευτική υπηρεσία, σύμφωνα με το εδάφιο β΄ της παρ. 2 του άρθρου 7 της υ.α. 5953/23-06-2014 (Β΄ 1861) «Κανονισμός Οργάνωσης και Λειτουργίας των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας», όπως ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν είσοδο με τους κωδικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και να συμπληρώσουν και υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας στον ιστότοπο: http://directors.it.minedu.gov.gr εντός αποκλειστικής προθεσμίας, η οποία αρχίζει την 10η Ιουλίου 2023, ημέρα Δευτέρα και λήγει την 19η Ιουλίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 μμ.

Μετά την οριστική υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα λάβουν τον αριθμό πρωτοκόλλου στην εκτύπωση της αίτησής τους από τον ιστότοπο. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία μόνο αίτηση για μία περιφέρεια και μέχρι τρία (3) Σ.Δ.Ε. ή εκτός έδρας Τμήματα της ίδιας Περιφέρειας, με σειρά προτίμησης.

Διαβάστε εδώ την πρόσκληση.

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.