Δημόσιοι υπάλληλοι: Αίτηση μη παραγραφής των ΜΚ ετών 2016 και 2017, μέχρι 31-12-2022

Δημόσιοι υπάλληλοι: Διεκδίκηση ΜΚ 2016-2017 με κατάθεση αίτησης όχλησης στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους έως 31 Δεκεμβρίου 2022 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (Π.Ο.Σ.Υ.Π) με ανακοίνωσή της προτείνει στα μέλη της να κάνουν αίτηση όχλησης μέχρι 31-12-2022 για διακοπή παραγραφής στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους των μισθολογικών κλιμακίων που χάθηκαν τα έτη 2016-2017.

Η ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Υ.Π με την αίτηση για τη  διακοπή παραγραφής

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Προκειμένου να  μην χάσουμε τη δυνατότητα δικαστικής διεκδίκησης του Μισθολογικού Κλιμακίου που δεν χορηγήθηκε τα έτη 2016-2017 σε  όλους ανεξαιρέτως του δημοσίους υπαλλήλους, επειδή ανεστάλη η χορήγησή του  με τις διατάξεις του άρθρου  26 του Ν. 4354/2015,  και μέχρι σήμερα κατά μ.ο. ο καθένας μας μπορεί να έχει απολέσει   έως 4.000 ευρώ  όλα τα έτη από τη μισθολογική ωρίμανση που θα είχε, εάν μας χορηγούνταν για τη 2ετία 2016-2017  το ΜΚ της κατηγορίας μας, που δεν λάβαμε ποτέ μέχρι σήμερα, χρειάζεται να κάνουμε αίτηση όχλησης μέχρι 31-12-2022 για διακοπή παραγραφής στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, που μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά.

Για αυτό το λόγο σας αποστέλλουμε Υπόδειγμα Αίτησης που μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ)   μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2022,   για όποιον υπάλληλο μελλοντικά θελήσει  να κάνει Αγωγή, για   να μην παραγραφούν οι αξιώσεις  από το  Ελληνικό  Δημόσιο, να  καταβάλει  οφειλόμενα ποσά που θα προσδιοριστούν με την Αγωγή  για το  χρονικό διάστημα από 1-1-2016 έως 31-12-2017, λόγω αναστολής χορήγησης των Μισθολογικών Κλιμακίων σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν.4354/2015, κατά παράβαση των διατάξεων των άρθρων 4 παρ. 1 και 22 του Συντάγματος και του άρθρου 1 του πρώτου πρόσθετου πρωτοκόλλου (ΠΠΠ) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της προαγωγής μας  στο επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο και την απώλεια μέρους του εισοδήματός μας  και κατά την χρονική περίοδο από 1-1-2018 έως 31-12-2022.

Επίσης τις ίδιες ενέργειες μέχρι 31-12-2022   μπορούν να κάνουν και όσοι συνάδελφοι υπηρετούσαν κατά  τα έτη 2016 -2017 κι  έπειτα αλλά  είναι σήμερα συνταξιούχοι. Οπότε , ο καθένας από μας που έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί τους, παρακαλούμε  να αποστείλει το παρόν ενημερωτικό e-mail.

Οδηγίες:

1. Συμπλήρωση  των ατομικών  στοιχείων στην  Αίτηση στο  Word  και εκτύπωση  της  ή  εκτύπωση της Αίτησης και συμπλήρωση χειρόγραφα των ατομικών στοιχείων

2. Υπογραφή της Αίτησης

3. Σκανάρισμα της υπογεγραμμένης Αίτησης (Αρχείο PDF)

4. Υποβολή του Αρχείου της Αίτησης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΝΣΚ  http://www.nsk.gr/web/nsk/e-services

Μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικά να μπείτε στην εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων πατώντας εδώ.

– εισαγωγή μέσω Γ.Γ.Π.Σ. με  χρήση   κωδικών  taxisnet

– επιλέγω Εξώδικο Αίτημα

– επιλέγω Δημιουργία

– ανοίγει το περιβάλλον για το αίτημα

– είδος Εξωδίκου, επιλέγω Διακοπή Παραγραφής στο επόμενο πεδίο Περιγραφή Αιτήματος κάνω αντιγραφή  το περιεχόμενο της αίτησης και το επικολλώ

– στο επόμενο πεδίο Συνημμένα Έγγραφα κάνω επιλογή αρχείου και επισυνάπτω την σκαναρισμένη υπογεγραμμένη  Αίτηση (δηλαδή το PDF)

– ακολούθως  συμπληρώνω όλα τα υπόλοιπα ατομικά στοιχεία, τα ελέγχω και

– ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ

Η αίτηση πρωτοκολλείται και αποστέλλεται στο email που δηλώσατε.

Κατεβάστε την αίτηση όχλησης 

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.