Διεθνές Πανεπιστήμιο: Επέκταση φοιτητικών εστιών με την αγορά ξενοδοχείου στη Σίνδο

Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η σύμβαση που αφορά την αγορά ξενοδοχείου  στην Σίνδο, πλησίον της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, για την επέκταση των φοιτητικών εστιών. 

Η επένδυση ανέρχεται σε 1.850.000,00 ευρώ και είναι ενταγμένη στο τομεακό πρόγραμμα ανάπτυξης του ΥΠΑΙΘΑ.

Σκοπός της πράξης με τίτλο «Αγορά ακινήτου για τη λειτουργία νέας Φοιτητικής Εστίας Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης ΔΙΠΑΕ» είναι η ενίσχυση δυνατότητας στέγασης για περισσότερους από 150 φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος που θα διαμένουν στο ξενοδοχείο δωρεάν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα περισσότερα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μονόκλινα και θα εξοπλιστούν κατάλληλα προκειμένου να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες φοιτητών και φοιτητριών της Πανεπιστημιούπολης του ΔΙΠΑΕ, στη Σίνδο.

Ταυτόχρονα εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης της υφιστάμενης φοιτητικής εστίας που βρίσκεται εντός της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης Σίνδου, όπου η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και από ίδιους πόρους του Ιδρύματος.

«Ολοκληρώνεται με επιτυχία μία σημαντική προσπάθεια του Πανεπιστημίου μας, για την αναβάθμιση της φοιτητικής μέριμνας που αποτελεί βασική προτεραιότητα της διοίκησής μας. Μετά την έγκριση της σύμβασης αγοραπωλησίας από το Ελεγκτικό Συνέδριο, μπαίνει πλέον άμεσα σε εφαρμογή ο αναπτυξιακός σχεδιασμός μας, με επίκεντρο πάντα τους φοιτητές και φοιτήτριές μας που θα μπορούν να διαμένουν στις νέες φοιτητικές εστίες, δωρεάν», σημείωσε σε δήλωσή του ο Πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Καθηγητής Σταμάτης Αγγελόπουλος.

Διάβασε όλες τις σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις στο eDNews
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο X , στο Viber, στο Google News και στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

 

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replace them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

edweek.gr
Επισκόπηση Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε εμείς και οι συνεργάτες μας να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούνται λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή χρησιμοποιούνται για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν σε ολόκληρο το διαδίκτυο.