Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στον Βόλο από συμμαθητές του
Ένα νέο περιστατικό bullying σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στον Βόλο, όταν ανήλικοι μαθητές ηλικίας περίπου 16 χρόνων, σε μία έκρηξη βίας, αφού ξυλοκόπησαν συμμαθητή τους, τον πέταξαν σε κάδο ανακύκλωσης!
Βόλος: Ξυλοκόπησαν και πέταξαν ανήλικο σε κάδο απορριμμάτων
Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε τη μέρα της Τσικνοπέμπτης, γύρω στις 10:15 το βράδυ, στο πάρκο της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή Χρυσοχοΐδη, όταν μια γυναίκα επέστρεψε οδικώς από φιλικό σπίτι και ξαφνικά είδε μία παρέα 12 παιδιών, ηλικίας 16 χρόνων περίπου, οι οποίοι τα είχαν βάλει με έναν συνομήλικό τους.
Τι καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυρας
Αυτόπτης μάρτυρας που περνώντας με το αυτοκίνητό της δίπλα από το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης (6/3), κάνει λόγο για μια παρέα 12 παιδιών να τον «χτυπά αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές».
«Άλλοι χτυπούσαν και άλλοι παρακολουθούσαν και γελούσαν» σημείωσε η αυτόπτης μάρτυρας. «Στη συνέχεια τον σήκωσαν στα χέρια και τον πέταξαν μέσα στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης».
Η ίδια σταμάτησε το όχημα το οποίο οδηγούσε, τους είπε να σταματήσουν και εκείνα άρχισαν να τρέχουν. Προσπάθησε να πείσει το παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο εκείνος της απάντησε «μπορώ να το αντιμετωπίσω».
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για την ταυτοποίηση των ανήλικων δραστών.
Η μάρτυς μέσα στη σύγχυση για αυτό που βίωσε δε σκέφτηκε να ενημερώσει την Αστυνομία. «Ενδεχομένως να έπρεπε να το κάνω, αλλά εκείνη τη στιγμή τα είχα χαμένα. Σοκαρίστηκα», κατέληξε η ίδια.
Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Μοιράσου το άρθρο μας
| Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them. |































