Αξιολόγηση: Δύο προϊσταμένες Νηπιαγωγείων αντικαταστάθηκαν επειδή συμμετείχαν στην απεργία – αποχή
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΟΕ αντικαταστάθηκαν με απόφαση των οικείων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , επειδή συμμετείχαν στην συλλογική απόφαση της Δ.Ο.Ε. για απεργία – αποχή από την ατομική αξιολόγηση
Η ανακοίνωση της ΔΟΕ
Για τις αντικαταστάσεις των προϊσταμένων του Ειδικού Νηπιαγείου Ναυπλίου και του 4ου Νηπιαγωγείου Χολαργού
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στέκεται στο πλευρό της προϊσταμένης του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ναυπλίου και της προϊστάμενης του 4ου Νηπιαγωγείου Χολαργού που αντικαταστάθηκαν με απόφαση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και Β΄ Αθήνας παράτυπα, επειδή συμμετείχαν στην συλλογική απόφαση της Δ.Ο.Ε. για απεργία – αποχή από την ατομική αξιολόγηση. Το δικαίωμα των εργαζομένων να συμμετέχουν στις συλλογικές αποφάσεις των σωματείων τους, να απεργούν, είναι αδιαπραγμάτευτο και συνταγματικά καταχωρημένο.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. απαιτεί την άμεση ανάκληση των άδικων και παράτυπων αποφάσεων, στηρίζει την προσφυγή των εκπαιδευτικών στα Διοικητικά Εφετεία με στόχο την ακύρωση των αποφάσεων για αντικατάστασή τους καθώς και τις συναδέλφους σε όλα τα επίπεδα, συνδικαλιστικά και νομικά έως ότου δικαιωθούν.
Η αντιεκπαιδευτική «αξιολόγηση» και κατηγοριοποίηση μαθητών, σχολείων και εκπαιδευτικών δε θα περάσει!
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο eDNews
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο X , στο Viber, στο Google News και στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Μοιράσου το άρθρο μας
| Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them. |































