Διαδικασία μετατάξεων εκπαιδευτικών σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες για λόγους υγείας

Νέο επικαιροποιημένο υπόδειγμα αίτησης σχετικά με τη διαδικασία μετατάξεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες για λόγους υγείας, διαβίβασε το υπουργείο Παιδείας στα σχολεία της χώρας.

Με λίγα λόγια:

Στην αίτηση συμπληρωματικά και προκειμένου να προκύπτει αιτιώδης σύνδεσμος της αναγκαιότητας για μετάταξη και των λόγων υγείας, ο ενδιαφερόμενος εκπαιδευτικός θα πρέπει να παραθέτει τους λόγους που καθιστούν αναγκαία τη μετάταξή του σε μία εκ των προτιμήσεων που αναγράφει στην αίτησή του.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια του αριθμ.96784/Ε2/22-7-2020 (ΑΔΑ:ΩΝΙΦ46ΜΤΛΗ-Ι33) εγγράφου μας, σχετικά  με τη διαδικασία μετατάξεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε  άλλες δημόσιες υπηρεσίες για λόγους υγείας και κατόπιν επικοινωνίας με την Κεντρική Επιτροπή  Κινητικότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, σας αποστέλλουμε νέο επικαιροποιημένο υπόδειγμα  αίτησης για τις εν λόγω μετατάξεις, στην οποία συμπληρωματικά και προκειμένου να προκύπτει  αιτιώδης σύνδεσμος της αναγκαιότητας για μετάταξη και των λόγων υγείας, ο ενδιαφερόμενος  εκπαιδευτικός θα πρέπει να παραθέτει τους λόγους που καθιστούν αναγκαία τη μετάταξή του σε  μία εκ των προτιμήσεων που αναγράφει στην αίτησή του.

  • Το υπόδειγμα της αίτησης είναι διαθέσιμο, εδώ.

* Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Μοιράσου το άρθρο:

          

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.