Κεραμέως για ηλεκτρονικές εκλογές: Εκπαιδευτικοί τηλεφωνούν και λένε «επιτέλους πρώτη φορά θα ψηφίσω»(βίντεο)

Για τις εκλογές για ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια μίλησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Η Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι: «Eίναι μια χρυσή ευκαιρία να βγουν οι εκπαιδευτικοί μπροστά, να είναι πρωτοπόροι, να στηρίξουν τις αυτονόητες σύγχρονες διαδικασίες».

«Η ρύθμιση που έχουμε φέρει διασφαλίζει 4 πράγματα», πρόσθεσε.

«Πρώτα απ’ όλα την ανάγκη να αναδειχθούν οι εκπρόσωποι στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.  Δεύτερον, το να μη διαταραχθεί ούτε στο ελάχιστο η εκπαιδευτική διαδικασία. Τρίτο, το να προχωρήσουμε στη διεθνή τάση ψηφιοποίησης της διαδικασίας και τέταρτον,  το να προφυλάξουμε την εκπαιδευτική κοινότητα από μαζικές συγκεντρώσεις εν μέσω πανδημίας πανδημίας» επισήμανε.

Συνέχισε λέγοντας: «Ακούω την ΟΛΜΕ να εκδηλώνει προβληματισμό για τα λίγα τμήματα, το 3% με τα στοιχεία που δώσαμε προσφάτως που έχουν άνω των 25 μαθητών, αλλά δεν προβληματίζονται για τις δια ζώσης εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια 170.000 εκπαιδευτικών;».

 

Σε ερώτηση ποιοι εκπαιδευτικοί θα στηρίξουν, απάντησε ότι πολλοί εκπαιδευτικοί επικοινωνούν με το Υπουργείο λέγοντας πως «επιτέλους πρώτη φορά θα ψηφίσω, θα συμμετάσχω στις διαδικασίες. Δεν το έχω κάνει ποτέ, θα το κάνω φέτος».

 

Διαβάστε επίσης

Κεραμέως για υπηρεσιακά συμβούλια: Αν δε θα υπάρχουν υποψήφιοι, δε θα υπάρξουν και αιρετοί!

Μοιράσου το άρθρο:

          

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.