Μετέωρες οι εξετάσεις πιστοποίησης ΤΠΕ Β1 επιπέδου λόγω κορωνοϊού

Θα καταστεί δυνατή η διεξαγωγή των εξετάσεων που ως γνωστόν θα γίνουν σε Κέντρα Πιστοποίησης στα εργαστήρια ΑΕΙ, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού;

Μεγάλο το ενδιαφέρον

Μπορεί η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων να λήγει στις 10 Νοεμβρίου 2020 αλλά σε τρεις ημέρες καλύφθηκαν πανελλαδικά όλες οι θέσεις, για τα προγράμματα πιστοποίησης ΤΠΕ Β1 επιπέδου που θα διεξαχθούν από 23 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2020.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι  μέσα σε μία ώρα καλύφθηκαν οι 625 διαθέσιμες θέσεις στα Κέντρα Πιστοποίησης της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα οι εκπαιδευτικοί να αναζητήσουν θέσεις τόσο σε όμορους νομούς, όσο και σε απομακρυσμένους δυσπρόσιτους ακριτικούς όπου κι εκεί όμως οι θέσεις υπερκαλύφθηκαν σε χρόνο  dt.

Όσοι συνάδελφοι δεν πρόλαβαν να  υποβάλουν αίτηση θα πρέπει προφανώς να περιμένουν την επόμενη 2η φάση εξετάσεων πιστοποίησης που θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση της 1ης, η οποία θα διεξαχθεί σύμφωνα με πληροφορίες τον Μάρτιο του 2021, κορωνοϊού επιτρέποντος.

Αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις.

* Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr.

Μοιράσου το άρθρο:

          

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.