Πανελλήνιες 2020: Σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι – Τα θέματα

Οι φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις, συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου, με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Πληροφορικής και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Συγκεκριμένα, ως προς το νέο σύστημα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας και εκείνοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής σ’ αυτό της Πληροφορικής.

Αναφορικά με το παλιό σύστημα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία και εκείνοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι οι φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή (26/06) για τους υποψηφίους των ΓΕΛ με τα μαθήματα της Χημείας και των Οικονομικών.

Την ίδια ημέρα, τέλος, θα εξεταστούν και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής που δίνουν με το παλιό σύστημα, αλλά στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:

1. Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το νέο σύστημα.

Για τα θέματα της Ιστορίας  πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Πληροφορικής πατήστε εδώ.

2. Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το παλαιό σύστημα.

Για τα θέματα της Ιστορίας (ημερήσια) πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Ιστορίας (εσπερινά) πατήστε εδώ.

Για τα θέματα  της Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ημερήσια) πατήστε εδώ.

Για τα θέματα  της Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (εσπερινά) πατήστε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.