Πιστοποίηση Β1 επιπέδου ΤΠΕ: Ανακοινώνονται σταδικά τα αποτελέσματα

Ξεκίνησε στις 18 Οκτωβρίου 2021 και βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2021, η πρώτη περίοδος πιστοποίησης Β1 επιπέδου ΤΠΕ, στο πλαίσιο της Πράξης ««ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Τ.Π.Ε.)», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Μέχρι σήμερα 2.098 εκπαιδευτικοί έχουν ήδη συμμετάσχει στις εξετάσεις πιστοποίησης που λαμβάνουν χώρα σε 54 εργαστήρια, 11 Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα, στην Άρτα, στην Κοζάνη, στην Καστοριά, στις Σέρρες, στην Κατερίνη, στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή, στην Λαμία, στον Βόλο, στα Τρίκαλα, στην Λάρισα, στην Μυτιλήνη, στην Ρόδο, στην Κέρκυρα, στην Λευκάδα, στην Πάτρα, στην Κόρινθο, στην Τρίπολη, στο Ηράκλειο και στον Αγ. Νικόλαο, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται σε όλη τη χώρα καθημερινές και σαββατοκύριακα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει ανακοινωθεί για τους συνολικά 18.040 εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής.

Από σήμερα, οι εκπαιδευτικοί που έχουν συμμετάσχει στα προγράμματα πιστοποίησης, τα οποία έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μέχρι 27/10/2021, μπορούν να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εξέτασής τους και να το εκτυπώνουν, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Πράξης (MIS) της Πράξης (https://e-pimorfosi.cti.gr/mis, επιλογή Αίτηση Πιστοποίησης -> Αποτελέσμα πιστοποίησης).

Επίσης, μετά τις απαραίτητες τεχνικές ρυθμίσεις που έγιναν στις αντίστοιχες εφαρμογές, εις το εξής οι υποψήφιοι θα είναι σε θέση να ενημερώνονται με τον ίδιο τρόπο για το αποτέλεσμα, 2-3 ημέρες μετά την ημερομηνία της εξέτασής τους.

Οι αντίστοιχες Βεβαιώσεις Πιστοποίησης θα διατεθούν σε επόμενο χρόνο, μετά το πέρας της περιόδου, αφού ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες.

Τυχόν ερωτήματα σχετικά με την παρούσα περίοδο πιστοποίησης Β1 επιπέδου ΤΠΕ, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να απευθύνουν ηλεκτρονικά στην Υπηρεσία Help Desk της Πράξης, μέσω της Πύλης ενημέρωσης της Επιμόρφωσης Β’ επιπέδου ΤΠΕ (https://e-pimorfosi.cti.gr) και συγκεκριμένα ΕΔΩ.

e-pimorfosi.cti.gr

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

edweek.gr
Επισκόπηση Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε εμείς και οι συνεργάτες μας να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούνται λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή χρησιμοποιούνται για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν σε ολόκληρο το διαδίκτυο.