Εγκύκλιος: Χρονοδιάγραμμα εργασιών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας προς τους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  για την τήρηση  χρονοδιαγράμματος με στόχο την εύρυθμη μηχανογραφική διεκπεραίωση των διαδικασιών έκδοσης τελικών αποτελεσμάτων και τίτλων σπουδών.

  • Η εγκύκλιος είναι διαθέσιμη, εδώ.

Το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής:

  • Το υπουργείο Παιδείας καλεί τους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης   να προβούν στις μηχανογραφικές διαδικασίες:

Έως 12/6/2020: ολοκλήρωση της καταχώρισης βαθμών και απουσιών από τις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των τύπων.

12/6/2020: ενημέρωση του πληροφοριακού συστήματος myschool για διαγωγή και φοίτηση του συνόλου των μαθητών/τριών των ως άνω μονάδων.

16/6/2020: ενημέρωση του πληροφοριακού συστήματος myschool για την τελική επίδοση του συνόλου των μαθητών/τριών των ως άνω μονάδων.

18/6/2020: ενεργοποίηση διαδικασίας έκδοσης τίτλων Γυμνασίων στο πληροφοριακό σύστημα myschool.

19/6/2020: ενεργοποίηση διαδικασίας έκδοσης τίτλων Επαγγελματικών Λυκείων στο πληροφοριακό σύστημα myschool.

22/6/2020: ενεργοποίηση διαδικασίας έκδοσης τίτλων Γενικών Λυκείων στο πληροφοριακό σύστημα myschool.

 

  • Το υπουργείο Παιδείας καλεί τους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης   να προβούν στις μηχανογραφικές διαδικασίες:

α) ενημέρωσης βαθμών και απουσιών,

β) φοίτησης,

γ) υπολογισμού τελικής επίδοσης και

δ) έκδοσης τίτλων σπουδών στις 26/6/2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.