Υπουργείο Παιδείας: Επιμορφωτικές τηλεημερίδες με Διευθυντές, Μέντορες, Συντονιστές

Υπουργείο Παιδείας: Πρόσκληση Διευθυντών σχολικών μονάδων Π.Ε και Δ.Ε., Μεντόρων, Ενδοσχολικών Συντονιστών και Υπευθύνων Εκπαιδευτικών Ομίλων σε επιμορφωτικές τηλεδιασκέψεις.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, διοργανώνει επιμορφωτικές τηλεδιασκέψεις, με Διευθυντές/ντριες, Προϊσταμένους/νες δημόσιων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε., Μέντορες, Ενδοσχολικούς Συντονιστές & Υπεύθυνους Εκπαιδευτικών Ομίλων την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Παρακαλούμε για την από μέρους σας έγκαιρη σχετική ενημέρωση των Δ/ντών και Προϊσταμένων όλων των τύπων σχολικών μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε. δημοσίων και ιδιωτικών, καθώς και των Μεντόρων,των Ενδοσχολικών Συντονιστών καιτων Υπευθύνων Εκπαιδευτικών Ομίλων της δικαιοδοσίας σας

Πατήστε εδώ να κατεβάσετε την πρόσκληση

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.