Το Συμβούλιο επιλογής Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ορίστηκε, με απόφαση που υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, το Συμβούλιο Επιλογής Προσωρινών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

  • Η απόφαση είναι διαθέσιμη, εδώ!

Πρόεδρος ορίστηκε ο Παναγιώτης Πανταζάκος, μέλος Δ.Ε.Π. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνώn,  με αναπληρώτριά του την Άννα Σαΐτη, μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Αλέξανδρος – Σταμάτιος Αντωνίου, μέλος Δ.Ε.Π. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ,ως μέλος με αναπληρώτριά του την Σοφία Λαμπροπούλου, μέλος Δ.Ε.Π. του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

 Ιωάννα Μάνου, Σύμβουλο Α ́ του Επιστημονικού Γραφείου Συμβούλων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως μέλος με αναπληρωτή της τον Δημήτριο Μπαμπίλη, Σύμβουλο Α ́ του Επιστημονικού Γραφείου Συμβούλων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Παναγιώτη Πασσά, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών, Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Καλομοίρα Μαρούγκα, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Μαρία Παπαδανιήλ, Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Αλέξανδρο Κόπτση, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος έχει κώλυμα συμμετοχής, προεδρεύει ο αναπληρωτής του και αν και αυτός έχει κώλυμα συμμετοχής, προεδρεύει μέλος του Συμβουλίου που έχει την ιδιότητα μέλους Δ.Ε.Π. Α.Ε.Ι.

Εν τω μεταξύ έληξε στις 6 το απόγευμα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την  πλήρωση με επιλογή  Διευθυντών  Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης με προσωρινούς Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αναμένεται  πριν το τέλος του Αυγούστου να έχει γίνει η τοποθέτηση των νέων προσωρινών Διευθυντών Εκπαίδευσης.

 

              

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.