Παρεμβάσεις για Εκλογές αιρετών | Απαράδεκτη και προκλητική η παρέμβαση της ΝΔ

Την «απαράδεκτη προκλητική παρέμβαση του κόμματος της Ν.Δ. στις εκλογές – παρωδία για τις εκλογές αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια», καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων στο Δ.Σ της ΔΟΕ

«Οι εκλογές έχουν ήδη ακυρωθεί» τονίζουν οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων στο Δ.Σ της ΔΟΕ, αναφορικά με την αυριανή ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογές αιρετών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ενώ καταγγέλλουν την «απαράδεκτη προκλητική παρέμβαση του κόμματος της Ν.Δ».

«Σε κράτος πανικού, αντιμέτωπη με τη σύσσωμη και μαχητική αντίδραση του εκπαιδευτικού κινήματος, η Υπουργός Παιδείας Ν.  Κεραμέως βρίσκει συμπαραστάτη και  υποστηρικτή της το κόμμα της Ν.Δ., το οποίο επιστρατεύει ακόμη και εκκλήσεις κομματικού πατριωτισμού με άρωμα κομματικής πειθαρχίας, προκειμένου να διασώσει τις ηλεκτρονικές  «εκλογές» για τα  Υπηρεσιακά Συμβούλια», σημειώνουν χαρακτηριστικά σε δήλωσή τους οι Γιάννης Αναγνωσταράς και Άννα Μάγια Σταυροπούλου.

Επιπλέον, καταγγέλλουν «την απαράδεκτη προκλητική παρέμβαση του κόμματος της Ν.Δ. στις εκλογές – παρωδία που επιχειρεί να διενεργήσει το ΥΠΑΙΘ για τις εκλογές αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια με ηλεκτρονική ψηφοφορία στις 7 Νοεμβρίου με ψηφοδέλτια που έχουν αποσυρθεί από το σύνολο των υποψηφίων  όλων παρατάξεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Δήλωση των εκπροσώπων των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ – ΚΙΝΗΣΕΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ Π. Ε. στο Δ.Σ. της ΔΟΕ Γιάννη Αναγνωσταρά και Άννας Μάγιας Σταυροπούλου

Ό,τι και να κάνει η Κεραμέως οι εκλογές έχουν ήδη ακυρωθεί

Σε κράτος πανικού, αντιμέτωπη με τη σύσσωμη και μαχητική αντίδραση του εκπαιδευτικού κινήματος, η Υπουργός Παιδείας Κεραμέως βρίσκει συμπαραστάτη και και υποστηρικτή της το κόμμα της Ν.Δ., το οποίο επιστρατεύει ακόμη και εκκλήσεις κομματικού πατριωτισμού με άρωμα κομματικής πειθαρχίας, προκειμένου να διασώσει τις ηλεκτρονικές  «εκλογές» για τα  Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Η Ν.Δ., με ανακοίνωσή της, καλεί σε συσπείρωση γύρω από την κυβερνητική στρατηγική πολιτική επιλογή της ηλεκτρονικής «ψηφοφορίας», με ανάλογη χρήση στο μέλλον  παντός καιρού, με το πρόσχημα της εξέλιξης του ψηφιακού κράτους με εργαλείο την τεχνολογία.

Στην πραγματικότητα δηλώνει απροκάλυπτα ότι στοχεύει στον έλεγχο της λειτουργίας των σωματείων  αι των συλλογικών διαδικασιών και τη χειραγώγηση του εκπαιδευτικού κινήματος  εν όψει μάλιστα και του νόμου Βρούτση αλλά και στο «σχολείο του αύριο»  που το θέλει σχολείο της αριστείας για  λίγους  και εκλεκτούς, σχολείο των δεξιοτήτων και της αγοράς ,με εκπαιδευτικούς  ελεγχόμενους   και υποταγμένους.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη προκλητική παρέμβαση του κόμματος της Ν.Δ. στις εκλογές – παρωδία που επιχειρεί να διενεργήσει το ΥΠΑΙΘ  για τις εκλογές αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια με ηλεκτρονική ψηφοφορία στις 7 Νοεμβρίου με ψηφοδέλτια που έχουν αποσυρθεί από το σύνολο των υποψηφίων  όλων παρατάξεων.

Τους γυρνάμε την πλάτη!

Στις 7 Νοεμβρίου ΑΠΕΧΟΥΜΕ

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία και το χτύπημα των συλλογικών διαδικασιών δε θα περάσει.

ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.