Οιμωγή και οδύνη στο τελευταίο «αντίο» των μαθητών στη Σάμο

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στον ιερό ναό Αγίου Χαράλαμπου στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες του 17χρόνου Άρη και της 15χρονης Κλαίρης που έχασαν τη ζωή τους μαζί, όταν καταπλακώθηκαν από την κατάρρευση τοίχου μετά τον σεισμό των 6.7 Ρίχτερ που έπληξε το νησί.

Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και συμμαθήτριες, αλλά και κάτοικοι της Σάμου είπαν σήμερα «το τελευταίο αντίο» στους νεαρούς μαθητές που ο χαμός τους βύθισε στο πένθος το νησί.

Οι συμμαθητές και φίλοι τους έφτασαν στον ιερό ναό ντυμένοι στα λευκά και κρατώντας στα χέρια τους λουλούδια, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς των αδικοχαμένων μαθητών.

Το «παρών» έδωσε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, ενώ κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που βρήκε τα παιδιά καταπλακωμένα από τα ερείπια βρέθηκε, επίσης, στην κηδεία. Επιπλέον, μεταξύ άλλων στην κηδεία βρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, καθώς και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που σας σκέπασε! Καλό παράδεισο παιδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.