Μεσογειακός Κυκλώνας “Ιανός”: Πού θα κλείσουν τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα μείνουν αύριο, Παρασκευή (18/9) τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε πολλές περιοχές της επικράτειας λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός».

Κλειστά σχολεία σε όλη τη Δυτική Ελλάδα

Σύμφωνα με απόφαση του περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, δηλαδή: Αχαΐα, Ηλεία, και Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με την περιφέρεια, «η απόφαση ελήφθη κατόπιν ενημέρωσης και συνεργασίας με τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για λόγους πρόληψης και εξαιτίας του επικείμενου σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει περιοχές της Δυτικής Ελλάδας».

Παράλληλα κλειστά θα είναι τα σχολεία και στις εξής περιοχές

Ζάκυνθος: Με απόφαση του δημάρχου Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη θα είναι κλειστά την Παρασκευή και τα σχολεία της Ζακύνθου όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Κεφαλονιά και Ιθάκη: Tα σχολεία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη επίσης δεν θα λειτουργήσουν αύριο όπως ενημέρωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσω του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρου Τραυλού.

Θήβα: Κλειστά και εκεί τα σχολεία με απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων.

Χαλκίδα: Διακοπή λειτουργείας των σχολείων με απόφαση ης Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα.

Άργος και Μυκήνες: O Δήμος γνωστοποίησε ότι αύριο, Παρασκευή τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

 

              

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.