ΙΕΠ: Ανάκληση έκγρισης “Εκπαιδευτικού” Προγράμματος της «Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Αγωγής»

Ανακαλείται από το ΙΕΠ η έγκριση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Mη Kερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής».

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Γιάννης Αντωνίου ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΕΠ αποφάσισε την ανάκληση της έγκρισης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Mη Kερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής»..

Δείτε την απόφαση

Η προηγούμενη δήλωση του κ. Γιάννη Αντωνίου

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής διευκρινίζει ότι:

– Το δημοσίευμα – εσκεμμένα ή μη – συγχέει το “1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας” που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής και τελικά ακυρώθηκε, με την Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής, ενώ τα δύο δεν σχετίζονται.

– Το πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Αγωγής φέρει την έγκριση του ΙΕΠ, η οποία κοινοποιήθηκε ακολούθως από τον Γενικό Γραμματέα Αλέξανδρο Κόπτση.

– Η έγκριση του ΙΕΠ δεν συνεπάγεται και υιοθέτηση των απόψεων του διδακτικού υλικού.

– Διευκρινίζεται επίσης ότι το ΙΕΠ εγκρίνει εκπαιδευτικά προγράμματα και όχι ιστοσελίδες.

– Τα προγράμματα που υποβάλλονται για έγκριση στο ΙΕΠ υπόκεινται σε συνεχή επανεξέταση, το ίδιο βεβαίως ισχύει και για το συγκεκριμένο.

* Παρακαλώ για την άμεση δημοσίευση του ανωτέρω.

Γιάννης Αντωνίου Πρόεδρος του ΙΕΠ

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.