Διευθυντές: Ενέργειες για την προετοιμασία του σχολείου για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα Δημοτικά μας σχολεία ότι για τις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, θα πρέπει να συνδεθούν στην πλατφόρμα διαχείρισης μαθητικών λογαριασμών του σχολικού δικτύου (https://register.sch.gr/studentsadmin/) και να εκτελέσουν τις παρακάτω ενέργειες: (Σας υπενθυμίζουμε ότι στην πλατφόρμα μπορείτε να συνδεθείτε είτε με τα επίσημα στοιχεία του email της μονάδας σας, είτε ύστερα από απόδοση ρόλου σε διαχειριστή μαθητικών λογαριασμών με τα προσωπικά του στοιχεία)

  • Θα πρέπει να αποδεσμεύσετε τους λογαριασμούς των περυσινών μαθητών της Στ’ τάξης και να τους προωθήσετε στα αντίστοιχα Γυμνάσια άμεσα.
  • Εν συνεχεία, θα πρέπει να γίνει προώθηση και αλλαγή τάξης στους ενεργούς μαθητές του σχολείου τους (η περυσινή Α τάξη να δηλωθεί σαν Β, η Β ως Γ κ.ο.κ.).
  • Σε αντίστοιχο εύλογο χρονικό διάστημα, οι σχολικές μονάδες πρέπει να προβούν και στη δημιουργία μαθητικών λογαριασμών στο Π.Σ.Δ. και για τους νέους μαθητές της Α’ τάξης του σχολείου τους, σύμφωνα με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Πηγή: ΔΠΕ ΧΑΝΙΩΝ

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.