Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα – Εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από περιπολικό της Αστυνομίας

Eντοπίστηκε η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη, η οποία αγνοείτο από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (11.6). Το κορίτσι εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η 10χρονη πήγε μόνη της περίπου στις 09:00 το πρωί στο πρατήριο. Ήδη, η μικρή είναι μαζί με αστυνομικούς και μεταφέρεται με περιπολικό στο Αστυνομικό Μέγαρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι σε καλή κατάσταση.

UpDate 23:30

Το θρίλερ στη Θεσσαλονίκη, δεν τελείωσε: Η Μαρκέλλα βρέθηκε αλλά τα αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν πολλά!

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και με απόλυτη προσοχή, την ώρα που το κοριτσάκι παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους, ενώ δεν έχει δει ακόμα τους γονείς του. Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά. Οι παιδοψυχολόγοι προσπαθούν να στηρίξουν τη Μαρκέλλα, να την κάνουν να νιώσει ασφαλής, ώστε να τους δώσει όλες τις λεπτομέρειες για τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που την κρατούσαν όμηρο.

Θα περάσει την νύχτα σε νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ δεν αποκλείεται να την δει ακόμα και ιατροδικαστής. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία για την απαγωγή και την εξαφάνιση του παιδιού.

  • Ακολουθήστε μας στα social media:

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.