Β. Παληγιάννης: Τετάρτη 2/9 συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για αποσπάσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για ενστάσεις επί των αποσπάσεων, ανακλήσεις, νέες αιτήσεις αποσπάσεων. Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου επίσης, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών, σύμφωνα με ενημέρωση του αιρετού Βασίλειου Παληγιάννη.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. θα συνεδριάσει την Τετάρτη 2-9-2020, με βασικά θέματα Ημερήσιας Διάταξης τις ενστάσεις επί των αποσπάσεων Α΄ φάσης, τις ανακλήσεις, τις επανεξετάσεις και την εξέταση νέων αιτήσεων απόσπασης από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε..

Ως αιρετός εκπρόσωπος στο Κ.Υ.Σ.Π.Ε. θα προσπαθήσω να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αιτήσεις. Ας μην ξεχνούμε ότι πολλοί συνάδελφοί μας, με πολλά και σοβαρά προβλήματα, δεν αποσπάστηκαν στην Α΄ φάση αποσπάσεων με αποτέλεσμα να βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους. Επίσης πρέπει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά και με ανθρώπινο πρόσωπο και όλες τις περιπτώσεις συναδέλφων, συζύγων νεοδιόριστων και αναπληρωτών που αιτούνται απόσπαση για συνυπηρέτηση.

Το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. θα πρέπει να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ικανοποίησης αιτήσεων. Τονίζω δε, για άλλη μία φορά, πως οι αποσπάσεις δεν εξυπηρετούν μόνο τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, αλλά κυρίως την απρόσκοπτη λειτουργία του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.