Άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή: Δικαιολογητικά ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών

 Όλα τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι εκπαιδευτικοί που θέλουν να πάρουν άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ για τη χορήγηση άδειας άσκησης ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ με αμοιβή σε εκπαιδευτικό τα οποία συμβιβάζονται με τα καθήκοντά του σύμφωνα με το άρθρο 31 του Ν. 3528/2007 (ΦΕΚ 26 τ. Α’) μετά από έγκριση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου (ΠΥΣΔΕ) Πιο συγκεκρημένα:

  1. Αίτηση του υπαλλήλου, η οποία υποβάλλεται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας / Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου υπάγεται το σχολείο της οργανικής θέσης.
  2. Βεβαίωση του φορέα όπου πρόκειται να απασχοληθεί ο υπάλληλος, στην οποία θα αναγράφονται: α. το αντικείμενο της απασχόλησης, β. ποιες ημέρες και ώρες θα απασχολείται στο έργο ο υπάλληλος ανά εβδομάδα και γ. το ύψος της αμοιβής.
  3. Βεβαίωση του/της Διευθυντή/ντριας ή του/της Προϊσταμένου/νης του σχολείου, στο οποίο ανήκει οργανικά ή είναι τοποθετημένος προσωρινά ο εκπαιδευτικός, στην οποία θα βεβαιώνεται ότι το έργο, που θα παρέχει ο υπάλληλος, για το συγκεκριμένο έργο δεν παρακωλύει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου καθώς και το διδακτικό του έργο.

Επισημαίνεται ότι για την άδεια απαιτούνται  και τα τρία παραπάνω έγγραφα και δεν αρκεί μόνο η αίτηση του υπαλλήλου. Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δε γίνονται δεκτές.

Για τους/τις Διευθυντές/ντριες και τους/τις Προϊσταμένους/μένες βεβαίωση  μη παρακώλυσης χορηγεί ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΠΡΟΣΟΧΗ
  • Η αίτηση πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υποβάλλεται με ημερομηνία προγενέστερη της έναρξης άσκησης του ιδιωτικού έργου.
  • Στην αίτηση πρέπει να αναφέρεται με ακρίβεια το συγκεκριμένο έργο καθώς και το χρονικό διάστημα απασχόλησης (έναρξη–λήξη του διδακτικού ή σχολικού έτους) καθώς και το σύνολο των ωρών της εβδομαδιαίας απασχόλησης.
  • Ώρες για άσκηση του Ιδιωτικού Έργου δείτε εδώ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ

Στην περίπτωση της άσκησης ιδιωτικού έργου χωρίς αμοιβή, απαιτούνται τα ίδια έγγραφα απλά στη βεβαίωση του φορέα αναγράφεται ότι το έργο είναι χωρίς αμοιβή.

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.