Μητσοτάκης στον Πρύτανη της Νομικής Αθηνών: Σειρά σας, να κάνετε τη δουλειά σας!

Στην επέμβαση της αστυνομίας στη Νομική Αθηνών σε χώρο που τελούσε υπό κατάληψη στο πανεπιστήμιο αναφέρεται σε μήνυμά του στο Tik Tok ο πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκης και καλεί τον Πρύτανη της Νομικής Σχολής κ. Γεράσιμο Σιάσο να «κάνει τη δική του δουλειά»
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, «οι εικόνες που αντικρίσαμε ήταν άθλιες και δεν συνάδουν με ένα πανεπιστήμιο ευρωπαϊκής χώρας».
«Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας αποδίδοντας τους χώρους στις διοικήσεις των σχολών», αναφέρει ενώ στην συνέχεια κάλεσε τον πρύτανη να κάνει τη δική του… δουλειά.
Αναλυτικά ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Tik Tok:
«Χθες η Αστυνομία στα πλαίσια δύο ακόμα επεμβάσεων που έκανε εντός των πανεπιστημίων, εκκένωσε την κατάληψη στο εντός εισαγωγικών αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο της Νομικής. Οι εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί αλλά και που είδαμε όλοι είναι άθλιες. Πάντως δεν συνάδουν με ένα πανεπιστήμιο ευρωπαϊκής χώρας» ανέφερε αρχικά.
Για να καταλήξει: «Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας αποδίδοντας στη διοίκηση των σχολών χώρους που ήταν υπό κατάληψη για δεκαετίες, όπως κάναμε χθες στη Νομική. Τώρα κύριε Πρύτανη, είναι η σειρά σας να κάνετε τη δική σας δουλειά. Να αποκτήσει ο χώρος την εικόνα που του αρμόζει και να λειτουργήσει, είτε ως κανονικό κυλικείο, είτε ως ένας κοινόχρηστος χώρος για όλους τους φοιτητές. Και σε αυτή σας την προσπάθεια, αν χρειαστείτε βοήθεια, θα είμαστε δίπλα σας».
@kyriakosmitsotakis_Αποδίδουμε στις διοικήσεις των σχολών χώρους που ήταν υπό κατάληψη για δεκαετίες, όπως κάναμε χθες στη Νομική.♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
Δες όλες τις ειδήσεις και τα νέα τη στιγμή που συμβαίνουν
Διάβασε όλες τις σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις στο eDNews
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο X , στο Viber, στο Google News και στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Μοιράσου το άρθρο μας
| Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replace them. |































