Περαστικά στη Ν. Κεραμέως από τη Σοφία Ζαχαράκη, τον Κώστα Γαβρόγλου και τον Νίκο Φίλη

Περαστικά στην κ. Νίκη Κεραμέως ευχήθηκαν με αναρτήσεις τους στα social media η υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη και οι πρώην υπουργοί Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και Νίκος Φίλης

Η Σοφία Ζαχαράκη έγραψε:

Θέλω να ευχηθώ περαστικά στην Niki Kerameus και τον σύζυγό της Δημήτρη Λουκά. Η υπουργός είναι στο σπίτι, χωρίς κανένα σύμπτωμα. Ο Βασίλης Διγαλάκης κι εγώ θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τη Νίκη για τα θέματα του Υπουργείου το επόμενο διάστημα που θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι. Έχουμε άλλωστε καθιερώσει τηλεδιασκέψεις με τους συναδέλφους αντί των συσκέψεων διά ζώσης εδώ και αρκετό καιρό. Και βέβαια τηρούμε με προσήλωση τα μέτρα προστασίας στο Υπουργείο με τη χρήση μάσκας.

Ο Κώστας Γαβρόγλου έγραψε:

Εύχομαι με στην κ. Κεραμέως να καταφέρει να ξεπεράσει την περιπέτεια υγείας της χωρίς ταλαιπωρίες.

Καμία ανάρτηση με αστειάκια ή εξυπναδούλες (και δεν είναι λίγα) δεν μπορεί να είναι ανεκτή. Καμία.

Ο Νίκος Φίλης έγραψε:

Οι ευχές μου στην υπουργό Παιδείας .

Διάβασα ότι η Νίκη Κεραμέως και ο σύζυγός της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Εύχομαι και στους δύο την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση. Οι ευχές και η σκέψη μου και σε όλους τους συμπολίτες μας που νοσούν και ιδιαιτέρως εκείνους που νοσηλεύονται σε πιο κρίσιμη κατάσταση. Θα ξεπεράσουμε όρθιοι την πανδημία με αλληλεγγύη, ακολουθώντας τους κανόνες, ακούγοντας τους ειδικούς επιστήμονες και στηρίζοντας γιατρούς και νοσηλευτές.

 

 

* Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

 

Μοιράσου το άρθρο:

          

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.