Αναστασία Γκίκα: Σποραδικά και αποσπασματικά τα κρούσματα στα σχολεία

«Σποραδικά και αποσπασματικά», χαρακτήρισε τα κρούσματα του κορωνοϊoύ στα σχολεία μιλώντας στο Open TV σήμερα το πρωί η η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αναστασία Γκίκα.

Στη συνέχεια η Γ.Γ. του υπουργείου αναφέρθηκε στις καταλήψεις των σχολείων σημειώνοντας ότι «αυτές είναι μία θλιβερή κατάσταση. Είναι μία άκρως παράνομη πράξη να καταλαμβάνουμε ένα δημόσιο κτήριο. Επί της ουσίας είναι ό,τι χειρότερο αυτή τη στιγμή για τη μάθηση και την εκπαίδευση των παιδιών μας  με δεδομένο ότι επί δυόμιση μήνες  τα σχολεία ήταν κλειστά ή και τα παιδιά πήγαιναν εκ περιτροπής»

«Δεν υπάρχουν ουσιαστικά αιτήματα και ότι αυτό οφείλεται στον παρορμητισμό και ενθουσιασμό που έχουν οι νέοι και οι έφηβοι», κατέληξε.

Σχετικά με την πιθανότητα για κυλιόμενο ωράριο στα σχολεία σημείωσε ότι: «Δεν είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει. Αυτό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο μέτρο, θα το συζητήσουμε  με τους ειδικούς λοιμωξιολόγους. Προς το παρόν όλα τα δείγματα που έχουμε συγκλίνουν στο ότι  είναι ότι δεν υπάρχει επιρροή ως προς τα κρούσματα από την έναρξη των σχολείων διότι αυτά ακολουθούν τα  μέτρα και τις υποδείξεις των ειδικών».

 

Μοιράσου το άρθρο:

          

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.