Μισθολογική κατάταξη και εξέλιξη Δημοσίων Υπαλλήλων με μεταπτυχιακό

Οδηγίες σχετικά με την ορθολογική μισθολογική κατάταξη και εξέλιξη των δημοσίων υπαλλήλων κατόχων μεταπτυχιακού πτυχίου, εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών. 

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών οι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης, για τίτλους που έχουν χορηγηθεί μετά τη λήψη του πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προωθούνται κατά δύο (Μισθολογικά Κλιμάκια (Μ.Κ) στην κατηγορία που ανήκουν, ενώ οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος κατά έξι (6) Μ.Κ.

Η κατάταξη στα προωθημένα Μ.Κ., των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, γίνεται μόνο όταν το περιεχόμενο των εν λόγω τίτλων είναι συναφές με το αντικείμενο απασχόλησης του υπαλλήλου, όπως προκύπτει από την προκήρυξη της θέσης κατά την πλήρωση ή την περιγραφή της θέσης εργασίας από τον Οργανισμό της Υπηρεσίας.

Για τη συνδρομή της προϋπόθεσης αυτής θα πρέπει να αποφανθεί το Υπηρεσιακό Συμβούλιο ή το αρμόδιο προς διορισμό όργανο στην περίπτωση απουσίας υπηρεσιακού συμβουλίου.

Με σκοπό την πληρέστερη κατανόηση, των όσων αναφέρει η εγκύκλιος, παρατίθενται περιπτώσεις μισθολογικής κατάταξης και εξέλιξης υπαλλήλων.

Η εγκύκλιος εδώ

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.