ΕΑΠ: Νέα εκδήλωση ενδιαφέροντος για 8 Προπτυχιακά, 38 Μεταπτυχιακά και 1 Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών [μέχρι 31 Αυγούστου 2020]

Ξεκίνησε στις, 23 Ιουλίου, η νέα εκδήλωση ενδιαφέροντος για 8 Προπτυχιακά, 38 Μεταπτυχιακά και 1 Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, παρέχει πλέον τη δυνατότητα και σε όσους ολοκλήρωσαν την Γ Λυκείου, να κυνηγήσουν το όνειρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέσα από τα Προπτυχιακά του Προγράμματα, στα οποία η πρόσβαση είναι ανοικτή για όλους.

Το ΕΑΠ αποτελεί το μοναδικό Δημόσιο Ίδρυμα στην Ελλάδα, που προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο σύνολο της εκπαιδευτικής διαδικασίας των Προγραμμάτων του, βασιζόμενο σε σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες μεθόδους και εργαλεία για την πληρέστερη εξέλιξη της μαθησιακής διαδικασίας των φοιτητών/τριών του.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως από την ασφάλεια του χώρου και του τόπου διαμονής των φοιτητών/τριών του και τους ρυθμούς που επιλέγουν.

Κάθε φοιτήτρια / φοιτητής, έχει συχνές εξ αποστάσεως Συμβουλευτικές Συναντήσεις με το Σύμβουλο Καθηγητή της Θεματικής Ενότητάς του και λαμβάνει διαρκώς ανατροφοδότηση, αναπτύσσοντας έτσι δεξιότητες στο αντικείμενο των σπουδών του αλλά και στη χρήση της όλο και σημαντικότερης εξ αποστάσεως τεχνολογίας.

Από τον Σεπτέμβριο και την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, ξεκινάει τη λειτουργία του και το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Ιδρύματος στην «Διοίκηση Αθλητισμού» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και με την συνεργασία σημαντικών αθλητικών φορέων. Σχολιάζοντας μάλιστα την έναρξη του Προγράμματος, ο κάτοχος του ασημένιου μεταλλίου στην κολύμβηση στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε σχετικά ότι: «Ο αθλητισμός είναι ένα περίπλοκο κοινωνικό φαινόμενο που μπορεί να συγκριθεί με ένα παγόβουνο, διότι ενώ φαίνεται μόνον η κορυφή του κάτω από αυτήν γίνεται μία τεράστια δουλειά, από πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι φροντίζουν να γίνονται όλα όσα πρέπει (οργάνωση των προπονήσεων / αγώνων, μετακινήσεις, εγγραφές σε αγώνες, συγκρότηση κανονισμών και επίβλεψη για την τήρησή τους, κλπ.) όπως πρέπει. Η δουλειά που κάνουν είναι πάρα πολύ σημαντική και για αυτό θεωρώ πως για να την κάνουν όσο πιο αποδοτικά είναι εφικτό θα πρέπει να έχουν ειδική εκπαίδευση. Είμαι βέβαιος ότι το καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην “Διοίκηση του Αθλητισμού” που δημιούργησε το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον Ελληνικό αθλητισμό, εκπαιδεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα τωρινά, αλλά και τα μελλοντικά διοικητικά του στελέχη».

Η υποβολή των αιτήσεων για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΕΑΠ πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου και θα διαρκέσει μέχρι την 31 Αυγούστου 2020.

  • Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.eap.gr
  • Ακολουθήστε μας στα social media:

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.