Παγώνη: Οικογενειακό Πάσχα – Ανάσταση με διπλές μάσκες και αποστάσεις

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σχολίασε την άρση των μέτρων κατά του κορωνοϊού ενόψει του Πάσχα υπογραμμίζοντας πως στην Ανάσταση πρέπει να φορούν οι πολίτες διπλές μάσκες, τηρώντας αποστάσεις και πως δεν χρειάζεται να πάνε όλοι στις εκκλησίες, ενώ σύστησε επίσης να μην επισκεφτούν οι νονοί τα βαφτιστήρια τους!

Η αρμόδια υγειονομική επιτροπή εισηγείται και η Κυβέρνηση είναι αυτή που λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις, διευκρίνισε σήμερα μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Ματίνα Παγώνη σχετικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για το Πάσχα, πρόσθεσε όμως, πως ίδια μιλούσε για την αναγκαιότητα τους εδώ και πολύ καιρό.

Η κυρία Παγώνη, τόνισε ότι αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, είναι να κάνουμε Πάσχα μόνο με την οικογένεια μας ασχέτως ατόμων και ότι αν πάμε στην Ανάσταση, να το κάνουμε φορώντας διπλές μάσκες και κρατώντας απόσταση.

«Έλεγα καιρό γι’ αυτά τα μέτρα. Βρισκόμαστε σε δύσκολη φάση. Να κάνουμε Πάσχα με όσους είμαστε στην οικογένεια. Και να μην έρθουμε σε επαφή με κόσμο. Θα πάμε στην Ανάσταση με μάσκες διπλές και αποστάσεις. Στο περίπου όλοι να είμαστε σε αποστάσεις, δεν χρειάζεται να πάμε όλοι».

Συμπλήρωσε πως αυτό το Πάσχα είναι καλύτερο από το περσινό, όταν οι απαγορεύσεις ήταν περισσότερες και ερωτηθείσα για το αν μπορούν να μετακινηθούν οι πολίτες από δήμο σε δήμο για να πάνε στα βαφτιστήρια απάντησε: «Να μην πάτε στα βαφτιστήρια σας!».

Για τα σχολεία είπε ότι το άνοιγμα δεν έχει δώσει στοιχεία για αύξηση του ιικού φορτίου. Σχετικά με τα εμβόλια επισήμανε ότι ο σχεδιασμός ξεκίνησε πολύ καλά και έχουμε μπλέξει με τις εταιρείες. Πρέπει όλοι να κάνουν το εμβόλιο χωρίς καν να το σκεφτούν, τόνισε η κ. Παγώνη

Επίσης, αναφερόμενη στα κορωνοπάρτι και το συγχρωτισμό σε δημόσιους χώρους, τόνισε ότι καταλαβαίνει τη νεολαία η οποία είναι κλεισμένη μέσα εδώ και 1 χρόνο με ελάχιστα διαλείμματα, αλλά πλέον θα έχει σε λίγες μέρες τη δυνατότητα να πιει ένα καφέ ή ένα ποτό σε μαγαζιά, με το άνοιγμα της εστίασης.

Διαβάστε ακόμα:

Πελώνη: Όχι Πάσχα στο χωρίο – Πότε ανοίγουν τα σχολεία; Τι είπε για τις μετακινήσεις;

Διαβάστε όλες τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

edweek.gr
Επισκόπηση Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε εμείς και οι συνεργάτες μας να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούνται λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή χρησιμοποιούνται για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν σε ολόκληρο το διαδίκτυο.