Σοφία Ζαχαράκη: Λίγο πριν από τα Θεοφάνεια η απόφαση για τα σχολεία
Για το θέμα της επαναλειτουργίας των σχολείων μίλησε στο MEGA και η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.
Η κυρία Ζαχαράκη είπε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση, προσθέτοντας ότι «έχουμε μέρες μπροστά, ένα κρίσιμο δεκαπενθήμερο, για το οποίο οι ειδικοί έχουν εξηγήσει πως οι πράξεις μας, το πώς θα κινηθούμε στις γιορτές, οι επιλογές μας, θα καθορίσουν το τι θα συμβεί». Σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας, «η επιστημονική επιτροπή μελετά μέρα-μέρα τα στοιχεία. Είναι κόκκινη γραμμή για εμάς η ασφάλεια παιδιών, γονιών και εκπαιδευτικών. Γνώμονάς μας είναι η επιστροφή στις 8 Ιανουαρίου».
Σύμφωνα με τη Σοφία Ζαχαράκη, η απόφαση για τα σχολεία θα ληφθεί λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξή τους, δηλαδή λίγο πριν από τα Θεοφάνεια.
Διάβασε όλες τις σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις στο eDNews
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο X , στο Viber, στο Google News και στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Μοιράσου το άρθρο μας
| Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε. – If the images are subjected to copyright contact us in order to replace them. |






























