Πολυτεχνείο: Εισβολή τώρα των ΜΑΤ για επιχείρηση εκκένωσης

Αστυνομία και δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στο Πολυτεχνείο, περικύκλωσαν περίπου 50 αντιεξουσιαστές που είχαν μπει μέσα στο ίδρυμα και εκκένωσαν τον χώρο.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας και των ΜΑΤ ξεκίνησε λίγο μετά τις 3:15 το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ από το πρωί της ίδιας ημέρας είχαν αποκλείσει την πρόσβαση μέσω της οδού Στουρνάρη. Η αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση διήρκεσε μόλις λίγα λεπτά.

Την ώρα που οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Αστυνομίας σχεδίαζαν τα μέτρα ασφαλείας, μία ομάδα περίπου 50 αντιεξουσιαστών μπήκε στο κτίριο στο Πολυτεχνείο στην οδό Πατησίων στα Εξάρχεια, αιφνιδιάζοντας τις Αρχές. Η ομάδα αυτή «πρόλαβε» την Αστυνομία, που σχεδίαζε να «σφραγίσει» το κτίριο λίγες ώρες μετά για να αποτρέψει τυχόν κατάληψή του.

Οι 50 αντιεξουσιαστές μπήκαν στο κτίριο στις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ ανήρτησαν πανό που έγραφε: «Δεν υπάρχει ζωή και υγεία χωρίς ελευθερία» (σχετική φωτογραφία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου).

Την ίδια ώρα, στην ΕΛ.ΑΣ. έχουν λάβει χώρα ήδη συσκέψεις για τα μέτρα της 17ης Νοεμβρίου, ενώ το σχέδιο αναμένεται να οριστικοποιηθεί σε συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή και τις επόμενες ημέρες.

Όλες οι Ειδήσεις και τα Τελευταία Νέα για την Εκπαίδευση στο edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.