Όλες οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τους μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή

Σε ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών της προκήρυξης 3ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ, ο αιρετός του ΚΥΣΔΕ Νεκτάριος Κορδής αναφέρει πως η ανακοίνωση της πρόσκλησης και των αντίστοιχων κενών θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η ανακοίνωση αυτή, να γίνει αργά την Παρασκευή.

Ήδη δημοσιεύτηκαν  οι αναμορφωμένοι  αξιολογικοί τελικοί πίνακες κατάταξης και  απορριπτέων κατηγορίας ΠΕ κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ06, ΠE11, ΠE60, ΠΕ61, ΠΕ70, ΠΕ71, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ86 και ΠΕ87.06 της Προκήρυξης 3ΕΑ/2019.

Στη συνέχεια θα έχουμε την πρόσκληση δήλωσης περιοχών για το διορισμό των 3.549 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (1642 στη Δευτεροβάθμια και 1817 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση). Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημήτρη Μπράτη: “Έως την Παρασκευή 24/7,  η πρόσκληση για δηλώσεις περιοχών”

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ο αριθμός, κατά κλάδο και ειδικότητα ή ειδίκευση, καθώς και η περιοχή διορισμού, των θέσεων που πρόκειται να καλυφθούν και καλούνται οι υποψήφιοι που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για μόνιμο διορισμό σε συγκεκριμένες περιοχές διορισμού, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία που ορίζεται στην ίδια απόφαση.

Η ανωτέρω δήλωση προτίμησης υποβάλλεται άπαξ και είναι αμετάκλητη. Μετά την υπογραφή της πρόσκλησης από την Υπουργό Παιδείας, θα ακολουθήσει η επίσημη δημοσίευση της πρόσκλησης από το Εθνικό Τυπογραφείο με το αντίστοιχο ΦΕΚ. Υπενθυμίζω ότι θα ανακοινωθούν 3.549 κενά όσα και οι διοριστέοι. Προφανώς τα κενά της ΕΑΕ είναι πολύ περισσότερα και συνεπώς, για παράδειγμα, στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη θα δοθεί μέρος των συνολικών κενών.

Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη, εδώ.

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.