Από τις 15 Μαΐου, ηλεκτρονικά, οι αιτήσεις εγγραφής σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

Από τις 15 έως τις 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν φέτος ηλεκτρονικά οι αιτήσεις εγγραφής μαθητών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με σχετική ρύθμιση που περιλαμβάνεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά και στη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

Στο π.δ. 79/2017 (Α΄ 109) επέρχονται οι εξής μεταβολές:

1. Στην περ. α΄ της παρ. 4 του άρθρου 6 η φράση «Από την 1η έως τις 20 Μαΐου» αντικαθίσταται με τη φράση «Από τις 15 έως τις 30 Μαΐου».

2. Στο άρθρο 6 ύστερα από την παρ. 4 προστίθεται παρ. 4Α ως εξής:

«4Α. Η υποβολή των αιτήσεων – υπεύθυνων δηλώσεων εγγραφής της περ. α΄ της παρ. 4 μπορεί να γίνεται και με ηλεκτρονικά μέσα. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ρυθμίζονται ειδικότερα θέματα σχετικά με τα δικαιολογητικά και κάθε τεχνική ή άλλη λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος».

3. Στην περ. α΄ της παρ. 4 του άρθρου 7 η φράση «Από την 1η έως τις 20 Μαΐου» αντικαθίσταται με τη φράση «Από τις 15 έως τις 30 Μαΐου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.