Χωρίς φιλάθλους τα γήπεδα μέχρι το τέλος της σεζόν!

Απαγορευτικό από την υγειονομική επιτροπή του υπουργείου Υγείας για αγώνες με ανοιχτές θύρες υπό τον φόβο συγχρωτισμού. Αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιπες επτά αγωνιστικές των πλέι οφ, τα πλέι άουτ και οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών και με τη βούλα των ειδικών επιστημόνων.

Η Super League είχε εισηγηθεί ομόφωνα την παρουσία φιλάθλων, και μάλιστα απέστειλε πολυσέλιδο υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις. Το αίτημα αφορούσε παρουσία κόσμου σε ποσοστό 20% επί της χωρητικότητας των γηπέδων μέχρι το ανώτατο όριο των 8.000 θεατών.

Παρ’ όλα αυτά, μετά από ψηφοφορία η Επιτροπή αποφάσισε ότι σε αυτή τη φάση οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την επιστροφή φιλάθλων στις εξέδρες και απέρριψε το ομόφωνο αίτημα της Super League .  Έτσι η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν αναμένεται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κεκλεισμένων των θυρών.

 

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

  • Ακολουθήστε μας στα social media:

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.