Χριστουγεννιάτικα καλούδια για windows

Χριστουγεννιάτικα δέντρα, χιονάνθρωποι και άλλα δωρεάν καλούδια για να διακοσμήσετε την επιφάνεια εργασίας σας και να δώσετε έναν εορταστικό τόνο στην ψηφιακή καθημερινότητά σας.

Κάντε κλικ εδώ, επιλέξτε το δωράκι σας και πατήστε «Download». Δεν απαιτείται να κάνετε κάποια εγκατάσταση ή κάποια άλλη ιδιαίτερη ενέργεια. Απλά αποσυμπιέσετε το αρχείο που θα κατεβάσετε και εκτελέστε το με διπλό κλικ. Θα δείτε το δεντράκι σας να διακοσμεί την επιφάνεια εργασία σας. Όσες φορές εκτελείτε το αρχείο, τόσα  διακοσμητικά καλούδια θα εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασία σας.

Προαιρετικά με δεξί κλικ επάνω του, μπορείτε να ρυθμίσετε την αδιαφάνειά του [transparency], τα εφέ του [options], αν θα εμφανίζεται μόνο στην επιφάνεια εργασίας ή παντού [on top], δηλαδή σε κάθε τι που κάνετε στον υπολογιστή σας καθώς επίσης και αν επιθυμείτε η εφαρμογή να ενεργοποιείται ταυτόχρονα με την εκκίνηση του λογισμικού των Windows.

Αν θέλετε να χαθεί πρόσκαιρα από την επιφάνεια εργασίας σας, επιλέξτε με δεξί κλικ “Exit“. Για επανεμφάνιση εκτελέστε και πάλι το αρχείο που κατεβάσατε ενώ για οριστική διαγραφή επιλέξτε πρώτα Exit και μετά διαγράψτε το αρχείο εγκατάστασής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.